asaso Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asaso arenaskilla.plWiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Moze nie gram tutaj rok czy dwa, ale już poznałem naprawdę wiele osób i znam community tego serwera. Wbrew pozorom pomimo, że jest 15 adminów ( ze SchmidTem) to nadal zdarza się sytuacja w której admina nie ma. W ostatnim czasie popawiłem swoje zachowanie oraz aktywność i myślę, że to czas na podanie :).Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Brak większego doświadczeniaJak długo gram w CS:GO?: 4-5lat (ok.1800h, na 2 kontach)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Podczas przerwy świątecznej tak naprawdę można mnie widywać cały dzień z przerwami, jednak najczęściej w ostatnim czasie po południu i w godzinach wieczornychLink GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[Ninje] asaso arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/asaso098/Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Myślę, że okres próbny. +Wiek +SM +GT Jestem na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Na nie +/- sm - doświadczenie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 1 godzinę temu, asaso098 napisał: ale już poznałem naprawdę wiele osób i znam community tego serwera. Nie znasz. -Jesteś mega cringowy na serwerze/forum. -nie dasz radę jako admin po twoim zachowaniu +aktywny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Okres próbny/Tak +wiek +aktywność -mutacja -brak doświadczenia Ps. @xzyTy masz lepsze sm? Że dałeś ,,+/-" ? Jak na kandydata na admina jest to dobre sm Edytowane 24 Grudnia 2020 przez pawelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) tak + sm + wiek + aktywność - doświadczenie - duża ilość adminów Edytowane 24 Grudnia 2020 przez jord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Na nie Od ostatniego podania twoje zachowanie nie zmieniło sie dalej sie zachowujesz jak 8 letni chłopczyk co sie do wszystkiego przypie*dala -zachowanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Nie, admin powinien dobrze reprezentować serwer, a nie cringem. -mutacja(nie wiem skąd nagle tyle osób 15 lat bez mutacji) -zachowanie -doświadczenie +staż na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 na nie dziecinny nie da się z nim normalnie porozmawiać zachowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Na nie jesteś bardziej irytujący niż były admin "tetsuya <3" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 na nie -za dużo adminów -mutacja +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) na nie -giga dziecinny, irytujacy. bezbek, nie ogarnia życia 0 korzyści z takiego admina YIKES Edytowane 24 Grudnia 2020 przez Kopek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Było to pewne tysiąc poradników żeby napisać podanko na admina Nie xD? Skąd ten pomysl Jestes jednym wielkim cringem Nie dasz rady ogarnąć serwera Nie masz mutacji I jak @ Kopeknapisał irytujący bezbek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Na nie Archiwum chatboxa mówi wszystko. -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 1 Jb to nie prosty serwer co się równa mutacja jest praktycznie obowiązkowa bo nikt cię nie będzie słuchał 2 doświadczenie 3 Zaspamiłeś pół forum poradnikami z dupy 4 Ludzie piszą że jesteś irytującym kidem więc coś w tym musi być nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Na Nie -zachowanie Edytowane 24 Grudnia 2020 przez An1my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 jesteś irytującym dzieckiem bez życia co by grało tylko jailbreaka,nikt niechce cie na tym etacie. odpowiedź nie jest inna niż : N i e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 nie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Na Nie ludzie mówią dobrze jesteś zbyt irytujący i wątpię żeby jakikolwiek trzeźwo myślący człowiek na jb się ciebie posłuchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenovskypl Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Na nie - Może pamietasz pare miesięcy temu jak mowiles ze masz 16lat? teraz w podaniu piszesz ze masz 15 - cringufa - nie ogarniasz ct (zle odliczasz itp.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 25 Grudnia 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 -mutacja -+ wiek +aktywność - cringe(przynajmniej na forum) na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentoss Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 na nie -mutacja -wiek 15 lat nie jestem przekonany +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Na nie -mutacja -No no jeszcze pare miesięcy temu miałeś 16 lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Co do mutacji mam admina bez niej, ale wiem ze w miare ogarnia. Po prostu jak dla mnie jeszcze nie pora, chce pierw ustabilizowac sytuacje w administracji ;o Edytowane 25 Grudnia 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi