AntiAntifa Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: Wiśnia Bakajoko Wiek: 17. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ chciałbym pomóc innym administratorom jak i oczywiście karać osobników łamiących regulamin którzy takim zachowaniem najczęściej psują fun osobą które grają według zasad. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na różnych serwerach społecznościowych więc nie będzie żadnych problemów. Jak długo gram w CS:GO?: około 3 i pół roku. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie ale dziennie minimum 6-7 h grywam na jailbreaku. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ORC] Wiśnia Bakajoko %3A)/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199076927382/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Przeczytałem. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez AntiAntifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Hah skąd ten pomysł?? Na nie Dużo commsow w grudniu (ostatnio dostałeś 2commsy i combansy ode nie) -Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Masz za ciekawe Commsy, żeby pisać podanie -Commsy Nie? EDIT: przed chwilą dostałeś ode mnie knebla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Totalny nieogar Zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiAntifa Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 panowie zamknijcie to w piz** bo i tak narazie za duzo commsow za bardzo sie lubie z jednym z adminow 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jak sobie życzysz Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi