Lylu2 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Link do steam: Link Link do steam oskarżonego: ??? ( tylko mam SID: STEAM_1:1:59529396 ) Nick oskarżonego: "[Ninja] Piotrek" Opis sytuacji: Obraziła mnie nazywając mnie "kondon" po czym doastałem muta za kulturę bo powiedziałem "kurwa" i to bez ostrzeżenia Serwer: JailBreak Dowody: Na demku będzie wszystko słychać to jest około 6/7 min do końca mapy było. Data i godzina zdarzenia: 11:02 15.12.2020 Dokładny czas zdarzenia: około 6/7 min do końca mapy ba_jail_minecraftparty_v6 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Rozpiska z voice chatu: Spoiler 22:24 Mattia: "Bawię się w najlepsze? Kur*a stoję tutaj z tobą a ty bawisz się " Piotrek: "Stoisz własnie jak ... kondon [nie zrozumiałem co dalej powiedział]"22:50 Mattia: "Ku*wa proszę o muta" Mattia: "I ch*ja właśnie widzisz k*rwa twoje prowadzenie"22:56 Zostaje nadany mute NameTag na kosie admina też powinien być bardziej odpowiedni: Spoiler Oraz BotKozaczek dostał mute na 2h za dosłownie jedno przekleństwo: Spoiler L 12/15/2020 - 11:00:59: Chat | (STEAM_1:0:565328068)[THC] ♥BotKozaczek♥: piotrek ty ku ku*wa zywywasz a tejesz mu uta kura ogarnij sie *cenzura nałożona przeze mnie @ SchMidTsprawa zostaje dla Ciebie najlepszy M@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 15.12.2020 o 15:46, wiesiu_HACKER napisał: Rozpiska z voice chatu: Pokaż ukrytą zawartość 22:24 Mattia: "Bawię się w najlepsze? Kur*a stoję tutaj z tobą a ty bawisz się " Piotrek: "Stoisz własnie jak ... kondon [nie zrozumiałem co dalej powiedział]"22:50 Mattia: "Ku*wa proszę o muta" Mattia: "I ch*ja właśnie widzisz k*rwa twoje prowadzenie"22:56 Zostaje nadany mute NameTag na kosie admina też powinien być bardziej odpowiedni: Pokaż ukrytą zawartość Oraz BotKozaczek dostał mute na 2h za dosłownie jedno przekleństwo: Pokaż ukrytą zawartość L 12/15/2020 - 11:00:59: Chat | (STEAM_1:0:565328068)[THC] ♥BotKozaczek♥: piotrek ty ku ku*wa zywywasz a tejesz mu uta kura ogarnij sie *cenzura nałożona przeze mnie @ SchMidTsprawa zostaje dla Ciebie najlepszy M@ . Co w sprawie botkozaczka : Ty pisząc rozpiskę demka robisz ją na podstawie jeden mapy. Ja nadając karę nadaję za całokształt - za poprzednie też. P.S Co wy macie do mojego nametaga na tej kosie ... Nikogo nie obraża . 22 godziny temu, Piotrek101 napisał: Co w sprawie botkozaczka : Ty pisząc rozpiskę demka robisz ją na podstawie jeden mapy. Ja nadając karę nadaję za całokształt - za poprzednie też. P.S Co wy macie do mojego nametaga na tej kosie ... Nikogo nie obraża . https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=969477666745729&id=182945145398989 << Nie łamie polityki FB więc nie jest obrażliwy Proszę o złączenie w jedno . Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Piotrek101 Dodanie jednego zdania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Co do skargi, mute nadany słusznie, co do nametaga (nie trzeba się przyczepiać o takie szczegóły, może jest nieetyczny, ale nikogo nie obraża). A co do muta BotKozaczka tym razem zaufam adminowi i wierzę, że dostał za całokształt. Ale next time staraj się skomentować to w bardziej etyczny sposób. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi