SK4N3R Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Link do steam: KLIK Link do steam oskarżonego: KLIK Nick oskarżonego: @kacper Opis sytuacji: komunikowanie się na TSie/ podpowiadanie Serwer: JB #1 Dowody: demko + sceen Data i godzina zdarzenia: 11.12.2020 13:45-14:23 Dokładny czas zdarzenia: 5:26-5:32 minuta demka (jawne info z TSa i wychylenie) 4 runda mapy (chowany) --> najciekawsze ruchy przy 3 ostatnich więźniach - basen w ogóle nie sprawdzony tylko od razu wjazd do secreta (gdzie się znajdowałem) - nie sprawdzenie całego secreta - dyskoteka wcześniej przeszukana przez Kacpra zostaje jeszcze raz sprawdzona TS i obecne osoby na kanale Kacpra w momencie opisanej sytuacji: Spoiler 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 potwierdzam że Kacper podpowiada na teamspaku nie raz byłem z nim na kanale i słyszałem jak podpowiadali sobie 4 1 Wypowiadając się w skardze jako osoba trzecia, musisz mieć dowody w sprawie. Przez SK4N3R, 12 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Dodam że jak Paweł do mnie pisał czy dają se info na ts Kacper i nitrek To ja już bylem online bo musiałem jedna rzecz do szk9ly zrobić Więc mnie w to nie mieszać, 😅 Edytowane 11 Grudnia 2020 przez mistrzunio5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @ mistrzunio5czekaj czekaj? Masz admina na serwerze i jesteś na kanale gdzie ktoś podpowiada i nic z tym nie robisz, twoim obowiązkiem wtedy jest właśnie przerwaniem tego co się tam dzieje. Skoro jesteś na teamspeak'u to serio nagrywanie OBS'em i masz dowód w razie skargi w przypadku tego to demko jest rozwikłaniem sytuacji. ps. to że coś robisz w do szkoły nie usprawiedliwia bo np. @Freshuu/ @chakrasą zmutowani a to nie jest problem aby się zmutować. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, raVii napisał: @ mistrzunio5czekaj czekaj? Masz admina na serwerze i jesteś na kanale gdzie ktoś podpowiada i nic z tym nie robisz, twoim obowiązkiem wtedy jest właśnie przerwaniem tego co się tam dzieje. Skoro jesteś na teamspeak'u to serio nagrywanie OBS'em i masz dowód w razie skargi w przypadku tego to demko jest rozwikłaniem sytuacji. ps. to że coś robisz w do szkoły nie usprawiedliwia bo np. @Freshuu/ @chakrasą zmutowani a to nie jest problem aby się zmutować. Są sprawy ważne i ważniejsze Jeżeli dla ciebie serwer jest ważniejszy niż nauka to ci gratuluję Mi bardziej zależy na tym żeby zrobić prace do szkoły niż siedzieć cały czas na serwie Nie miałem jak wtedy wbić na serwer Edytowane 12 Grudnia 2020 przez mistrzunio5 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Obaj panowie przyznali mi się odnośnie dawania infa Dla obu Ban 2dni A co do Kindera otrzymujesz małe ostrzeżenie (fakt faktem szkoła > inne sprawy), ale w takim razie mogłeś się wymutować na tsie. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi