Tokyo Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick: Tokyo Serwer: Hide and Seek #2 Wiek:14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ ostatnio 3 adminów się wycofało więc przyda się wam pomoc. Też dużo graczy znam i jestem przez większość lubiany przynajmniej tak mi się zdaje Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem na jakimś serwerze adminem chce spróbować swoich sił i spróbować was nie zawieść. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: -Poniedziałek: 19:30-22:00 -Wtorek: 17:00-22:00 -Środa: 17:00-22:00 -Czwartek: 19:30-22:00 -Piątek: 17:00-22:00 -Sobta: 9:00-22:00 -Niedziela: 9:00-22:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Tokyo/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 (Z małą pomocą) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NINJATOKYO/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Ca$h Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dobry kolega i wie co jest grane na serwerze i się przyda kolejny admin Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na poważne TAK!!!! dlaczego?: -Aktywny -pomocny -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu6921 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem za okresem próbnym SM i DOSWIADCZENIE niepowalaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wszystko ok, a sm to się douczysz Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 1 minutę temu, Kostek napisał: Jestem za okresem próbnym SM i DOSWIADCZENIE niepowalaja Zdaje mi się że lepiej jak najpierw przejde okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) -Kultura -obraza -Dziecinne zachowanie Wszyscy na tak bo jeden dał na tak i reszta sugeruje się tą jedną osobą. Ogromne NIE. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Koncu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 1 minutę temu, Koncu napisał: -Kultura -obraza -Dziecinne zachowanie Wszyscy na tak bo jeden dał na tak i reszta sugeruje się tą jedną osobą. Ogromne NIE. Okey to twoje zdanie ale Koncu popatrz na sb jaki Ty jesteś jak Ty się zachowujesz i co mówisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Jeżeli to co @ Koncupisze to prawda, a ty w sumie temu nie zaprzeczyłeś, to jestem na nie PS. Głównie dlatego, że osoba pełniąca rolę administratora nie powinna się tak zachowywać, a przede wszystkim obrażać innych. Edytowane 22 Lutego 2019 przez raveN popraweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 2 minuty temu, raveN napisał: Jeżeli to co @ Koncupisze to prawda, a ty w sumie temu nie zaprzeczyłeś, to jestem na nie PS. Głównie dlatego, że osoba pełniąca rolę administratora nie powinna się tak zachowywać, a przede wszystkim obrażać innych. Nieraz zdażoło mi się kogoś obrazić lub powiedzieć pare słów prawdy ale jak będe admine to moge zagwarantować że to się nie powtórzy. Ale że zachowuje się jak dziecko to do tego się nie przyznaje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @ Koncu NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta1337 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 26 minut temu, Koncu napisał: -Kultura -obraza -Dziecinne zachowanie Wszyscy na tak bo jeden dał na tak i reszta sugeruje się tą jedną osobą. Ogromne NIE. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wielkie NIE. Powody @ Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 28 minut temu, Tokyo napisał: Nieraz zdażoło mi się kogoś obrazić lub powiedzieć pare słów prawdy ale jak będe admine to moge zagwarantować że to się nie powtórzy. Ale że zachowuje się jak dziecko to do tego się nie przyznaje XDDDDDDDDDDD naucz się składać zdania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 N I E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na nie Powody @ Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem zdecydowanie na OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Hmmm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Spongebob Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na tak spoko morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥♥Lord Batek♥♥ Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Tak wiem ze jestem nowy ale tez chce miec swoje zdanie. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Spoko Mordeczka ogarnie tego admina szybciutko jest ogarnięty w te sprawy i itp jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi