Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Witam Dostałem bana

Udostępnij

Evry Bady Jaja W Torbie

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Evry Bady Jaja W Torbie CS.money
Nick admina: jakiś chujowy nick 
Długość bana:128min
Data i godzina:21.02.2019

Serwer: 3 mapy mirek cache inferno
Powód bana: brak kultury
Mapa:mirage 

admin wykłócał sie z jakimś typem wyzywajać go, ja zwrociłem mu uwage na ten temat powiedzac mu ze jest chujowym adminem i dostalem bana chciałbym by ten pan dostał degrada bo dostałem nieslyszne wyciszenie a potem nieslusznego bana 

• Smutne. 1
Brak kultury!

Przez Dank,

Wyzywałeś mnie dostałeś muta na 30minut, potem obraziłeś mnie 3 razy na chacie i dostałeś bana 180 minut ELO.

Nawet dowodow nie muszę mieć, bo na forum widać jak się zachowujesz:

Nick admina: jakiś chujowy nick POZDRO.

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h.) Idealnie z taryfikatorem.

Edytowane przez Joski
  • Lubię to! 1

2 minuty temu, Evry Bady Jaja W Torbie napisał:

bo nie pamietam twojego niku ty osrancu za 5 zł pierw wyzywasz sie z gosciem a potem jak ci sie zwraca uwage wyzywasz mnie i ty jestes adminem no to niezly admin na niezlym serwerze widze

XD? Kiedy ja obraziłem? Ciebie na pewno nie obraziłem, a na pewno @ Irelia nie obraziłem. Może osoba którą "wyzywałem" się wypowie? @Irelia

Albo może drugi Admin który był w tym czasie na serwerze @Michu

Jeżeli jesteś pewny, że wyzywałem to napisz na mnie skargę. ELO

Nie wyzywaliśmy się tylko rozmawialiśmy Ty nam zwróciłeś uwagę mówiąc: zamknąć mordy albo dostaniecie bany na 2h czy coś w tym stylu.

Edytowane przez Joski

chłopie gdybym chciał namierzył bym twoje zasrane ip i wpadam ci na chate z grupa uderzeniowa i robie ci młyn na chacie ale mi sie po prostu nie chce tego robic bo jestes zywklym obsrancem ktory szcza na mor jak cala twoja rodzina

EEEEELOOOOOOOOOOOOOOOO PEEEEDALLLLYYYYYYYYY

Nie słyszałem co się działo po chacie głosowym ct, gdyż byłem w przeciwnym teamie. Po tym co zauważyłem na czacie, chciałem dać ci gaga na 60 minut, jednakże joski dał ci już bana. Nie każdy woli dawać łagodniejsze kary, więc Joski jako iż jest taką osobą, dał ci bana  w miarę długiego, ale odpowiedniego z taryfikatorem. Nie mam nic więcej do dodania.

• Lubię to! 1

Pozwolę sobie rozpisać demko:

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=5117&download=auto0-20190221-213204-655398257-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla_____Mirage_Cache_Inferno__3Maps__TR128______ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2206.zip

16:33 - Evry Bady Jaja W Torbie CS.money wchodzi na serwer.

16:40 - Powiedziałem do Irelia, że koleś jest na tetrisie.

16:42 - Irelia powiedział: Cicho kurwa.

16:45-17:00 - Dla żartów się kłóciliśmy ( Evry Bady Jaja W Torbie CS.money napisał, że się wyzywaliśmy )

17:03 - Evry Bady Jaja W Torbie CS.money Mówi: za chwilę dostaniecie po banie na 2 godziny i się skończy.

17:20-17:33 - Evry Bady Jaja W Torbie CS.money 3 razy przeklnął i za to dostał gaga niechcący, ale zaraz zmieniłem na muta.

18:38 - Grozi mi degradem.

18:55 - *NIE ŻYJE* Evry Bady Jaja W Torbie cs.money‎ : gosciu jak ty degrada dostaniesz za dawanie muta za byle gowno 

19:30 - *NIE ŻYJE* Evry Bady Jaja W Torbie cs.money‎ : ja juz pisze skarge na ciebie zobaczymy czy bedziesz taki kozak 

19:40 - *NIE ŻYJE* Evry Bady Jaja W Torbie cs.money‎ : jestes zwyklym leszczem dla mnie ktorego poloze na raz (pierwsza obraza)

19:58 - Evry Bady Jaja W Torbie cs.money‎ : zwyklym cwelem do dupcenia przez ojca (druga obraza) 

20:05 - Evry Bady Jaja W Torbie cs.money‎ : dawaj kurwo gaga ty pajacu jebany (trzecia, a nawet piąta obraza)

20:10 - Michu mu dał gaga na 60 minut.

20:15 - Evry Bady Jaja W Torbie cs.money‎ Dostał banicje na 180 minut, bo nie będzie mnie jakiś noname wyzywał. (zgodnie z taryfikatorem 5 razy mnie obraził ;D)

Ciesz się, że nie dostałeś na dłużej bana.

Edytowane przez Joski
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności