Evry Bady Jaja W Torbie Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nick: Evry Bady Jaja W Torbie CS.money Nick admina: jakiś chujowy nick Długość bana:128min Data i godzina:21.02.2019 Serwer: 3 mapy mirek cache inferno Powód bana: brak kultury Mapa:mirage admin wykłócał sie z jakimś typem wyzywajać go, ja zwrociłem mu uwage na ten temat powiedzac mu ze jest chujowym adminem i dostalem bana chciałbym by ten pan dostał degrada bo dostałem nieslyszne wyciszenie a potem nieslusznego bana 1 Brak kultury! Przez Dank, 21 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Człowieku ośmieszasz się tylko "Nick admina: jakiś chujowy nick" "powiedzac mu ze jest chujowym adminem" Sam siebie wyjaśniłeś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Wyzywałeś mnie dostałeś muta na 30minut, potem obraziłeś mnie 3 razy na chacie i dostałeś bana 180 minut ELO. Nawet dowodow nie muszę mieć, bo na forum widać jak się zachowujesz: Nick admina: jakiś chujowy nick POZDRO. Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h.) Idealnie z taryfikatorem. Edytowane 21 Lutego 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evry Bady Jaja W Torbie Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 bo nie pamietam twojego niku ty osrancu za 5 zł pierw wyzywasz sie z gosciem a potem jak ci sie zwraca uwage wyzywasz mnie i ty jestes adminem no to niezly admin na niezlym serwerze widze 1 Obrażasz! Przez Dank, 21 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Evry Bady Jaja W Torbie napisał: bo nie pamietam twojego niku ty osrancu za 5 zł pierw wyzywasz sie z gosciem a potem jak ci sie zwraca uwage wyzywasz mnie i ty jestes adminem no to niezly admin na niezlym serwerze widze XD? Kiedy ja obraziłem? Ciebie na pewno nie obraziłem, a na pewno @ Irelia nie obraziłem. Może osoba którą "wyzywałem" się wypowie? @Irelia Albo może drugi Admin który był w tym czasie na serwerze @Michu Jeżeli jesteś pewny, że wyzywałem to napisz na mnie skargę. ELO Nie wyzywaliśmy się tylko rozmawialiśmy Ty nam zwróciłeś uwagę mówiąc: zamknąć mordy albo dostaniecie bany na 2h czy coś w tym stylu. Edytowane 21 Lutego 2019 przez Joski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evry Bady Jaja W Torbie Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 chłopie gdybym chciał namierzył bym twoje zasrane ip i wpadam ci na chate z grupa uderzeniowa i robie ci młyn na chacie ale mi sie po prostu nie chce tego robic bo jestes zywklym obsrancem ktory szcza na mor jak cala twoja rodzina EEEEELOOOOOOOOOOOOOOOO PEEEEDALLLLYYYYYYYYY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie słyszałem co się działo po chacie głosowym ct, gdyż byłem w przeciwnym teamie. Po tym co zauważyłem na czacie, chciałem dać ci gaga na 60 minut, jednakże joski dał ci już bana. Nie każdy woli dawać łagodniejsze kary, więc Joski jako iż jest taką osobą, dał ci bana w miarę długiego, ale odpowiedniego z taryfikatorem. Nie mam nic więcej do dodania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evry Bady Jaja W Torbie Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 nawet jak bys slyszał admin admina broni wiem jak to jest bo nie raz bronilismy sie z kolegami na serverze by nie stracil ktoś admina wiec sciema sciama podstawa dobra by ujebac jakiegoś goscia z servera pozdro 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Gościu na serwerze jest demo, jaki problem, żeby UBT sprawdziło demo? Przecież każdy widzi jak się zachowujesz na forum. Co myślisz, że ktoś pomyśli, że jesteś angel na serwerze. no way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Pozwolę sobie rozpisać demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=5117&download=auto0-20190221-213204-655398257-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla_____Mirage_Cache_Inferno__3Maps__TR128______ws__knife__gloves__LiveServer.pl-2206.zip 16:33 - Evry Bady Jaja W Torbie CS.money wchodzi na serwer. 16:40 - Powiedziałem do Irelia, że koleś jest na tetrisie. 16:42 - Irelia powiedział: Cicho kurwa. 16:45-17:00 - Dla żartów się kłóciliśmy ( Evry Bady Jaja W Torbie CS.money napisał, że się wyzywaliśmy ) 17:03 - Evry Bady Jaja W Torbie CS.money Mówi: za chwilę dostaniecie po banie na 2 godziny i się skończy. 17:20-17:33 - Evry Bady Jaja W Torbie CS.money 3 razy przeklnął i za to dostał gaga niechcący, ale zaraz zmieniłem na muta. 18:38 - Grozi mi degradem. 18:55 - *NIE ŻYJE* Evry Bady Jaja W Torbie cs.money : gosciu jak ty degrada dostaniesz za dawanie muta za byle gowno 19:30 - *NIE ŻYJE* Evry Bady Jaja W Torbie cs.money : ja juz pisze skarge na ciebie zobaczymy czy bedziesz taki kozak 19:40 - *NIE ŻYJE* Evry Bady Jaja W Torbie cs.money : jestes zwyklym leszczem dla mnie ktorego poloze na raz (pierwsza obraza) 19:58 - Evry Bady Jaja W Torbie cs.money : zwyklym cwelem do dupcenia przez ojca (druga obraza) 20:05 - Evry Bady Jaja W Torbie cs.money : dawaj kurwo gaga ty pajacu jebany (trzecia, a nawet piąta obraza) 20:10 - Michu mu dał gaga na 60 minut. 20:15 - Evry Bady Jaja W Torbie cs.money Dostał banicje na 180 minut, bo nie będzie mnie jakiś noname wyzywał. (zgodnie z taryfikatorem 5 razy mnie obraził ) Ciesz się, że nie dostałeś na dłużej bana. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 ban Ci już minął. jeśli uważasz, że zostałeś niesłusznie ukarany, napisz skargę. do zamknięcia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi