Ciosek Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) Nick: CiosekImię: MichałWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Może zacznijmy od tego że chciałbym się sprawdzić w czymś nowym, wydaje mi się że act będzie odpowiednią rolą. Jestem osobą z długim stażem na forum. W ostatnich czasach nauczyłem się odróżniać zwykłego gracza od cheatera. Obecnie jest tylko jeden ACT, któremu chciałbym pomóc.Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak, miałem UBT.Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10Czy grałeś kiedyś na cheatach?: Nie, nie grałem nigdy na cheatach.Jak długo gram w CS:GO?: Około 3200 godzin.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam zawsze odpalone w tle, zaglądam na nie co 10/20 minut.Znajomość SM: 6/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Kontakt: Discord - Ciosek#4219 Steam - Ciosek Forum - Ciosek Ewentualnie facebook. Edytowane 25 Listopada 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 +wiek +ogar +sm +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 -wiek +ogar imo na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Obecnie jest jeden act od dłuższego czasu, +ogar + nikogo nie ma innego kandydata tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Tak +ogar Ale nie rezygnuj tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 tak +aktywność na forum +trzeba pomóc jedynemu act +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Uważam, że Ciosek dobrze sprawi się w owej, nowej roli jaką jest ACT. Jest obrazem człowieka, który należycie, starannie jak i przykładnie wykonuje swoje obowiązki. Oczywiście, że +staż, +aktywność na forum, +sm, +staranność w wykonywanych obowiązkach, +dojrzałość 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 na tak +sm +ogar +aktywność co tu wiecej wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 +wiek +aktywność +ogar +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 grał na czitach więc wie co jest 5 ogarnia na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Człowiek ogarnięty i wykonuje dobrze swoje obowiązki Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 : +staż +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 na tak + wiek + sm + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 +ogar +sm na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 25 Listopada 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) +ogar +sm +/- wiek +doświadczenie +dobry szef Na tak Edytowane 25 Listopada 2020 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 +wiek +ogar yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Ta + wiek + doświadczenie Spoiler Pozdro ziomuś Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 + Doświadczenie + Ogar + SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 +staż +ogar +aktywność +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz2003 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 tak +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Na tak Po prostu ogar osoba o tyle wystarczy Spoiler Pozdro Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 + doświadczenie + kultura + sm + asertywność Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaCzeQ Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Na tak + doświadczenie + aktywność + straż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Niech strace na TAK +ogar +brak kandydatów na ACT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi