naiz Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) naiz // [Ninje] naiz Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) uważam, że będę odpowiednim kandydatem, na serwerze gram po po 4-5h dziennie, zgłaszam różne przewinienia na u@ oraz staram się pomóc adminom, tworzyłem również skargi na forum. uważam również, że lepiej mieć w zespole starsze oraz bardziej doświadczone osoby z innym podejściem. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) byłem wiele razy adminem w cs 1.6 na różnych serwerach, od ffa po zombie, w cs go adminowałem jeden raz. Jak długo gram w CS:GO?: w cs go od 1gim czyli jakieś 5-6 lat, w 1.6 od jakoś 2009-2010 roku(sporadycznie wchodzę od kilku lat) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-15, 21-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) - https://www.gametracker.com/player/[Ninje] naiz/137.74.7.15:30050/ - https://www.gametracker.com/player/naiz/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/nzipl/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 23 Listopada 2020 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie -dużo adminów -regulamin Robisz bardzo liczne wręcz banalne błędy. Myślę, że grasz krótko na serwerze i powinieneś jeszcze trochę pograć i poznać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Na nie z jednego względu Ostatnio dostałeś ctbanika za nieznajomość regulaminu -duzo adminów Pograj jeszcze trochę i złóż wtedy podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 First Seen: Nov 16, 2020 12:41 PM -Grasz za krótko nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Na nie - dużo adminów - od niedawna grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie -Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 -grasz za krótko nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 -Grasz krótko. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 grasz tydzien na serwerze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 nie za krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Jestem na tak -aktywność -dużo adminow +wiek +sm poradzisz se bo nie masz "śmiesznego 3/10" +kultura + mutacja + ładnie napisane podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Również na tak To jest JB tam się wszystko dzieję. Co z tego że jest dużo adminów. + Wiek + Doświadczenie - Aktywność ale błagam was ludzie to się da szybko nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 -ilość adminów -za krótko grasz Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 sory ale na nie -za mało grasz +wiek +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie -Grasz krótko +wiek +zachowanie +sm -Dużo adminów +doświadczenie -Nie ogarniesz takich zwierząt na jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyNTh3TiC Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem na Nie + wiek + staż na serwerze - za dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Pograj z miesiąc na serwerze i wtedy napisz. -staż na serwerze -brak miejsc dla nowych adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak zmieni się ilość aktualnych adminów pomyślimy Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi