Dixit1337 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Link do steam: steam Link do steam oskarżonego: steam Nick oskarżonego: FrosztjOpis sytuacji: Major Faworyzuje graczy jako iż pod szybka rekrutacją @Froziskłamał z wiekiem jak iż nie posiada nawet 15lat a posiada 13,i Frosztj o tym nawet wiedział gdy pod szybką rekrutacją jest wymagane "14"lat a nie 13. Cytat Wymagania: Aplikant musi mieć co najmniej 14 skończonych lat. Serwer: ForumDowody: Spoiler oraz były major @IGonnaHitYamógłby potwierdzić,że kłamie z wiekiem bo @Frozi powiedział jego prawdziwy wiek przy nim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nie widziałem, że ma 13 lat Z tym kłamaniem bardziej chodziło o mutacje, ale ok :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Może i ma te 13 lat ale jeżeli jest ogarnięty i wie co będzie robić jako admin to nie widzę problemu w tym, żeby nim był ;d Frosztj miał prawo nie wiedzieć jeżeli Frozen napisał w podaniu 15 ;d Teraz tak sobie myślę, że frozen możę ma nawet 14 ;d idk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Oraz chciałbym dodać Spoiler --tutaj nie chcący dałem mu unmuta On nawet nie dostał unmuta wtedy i on go przyjął? Edytowane 20 Listopada 2020 przez Dixit1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 2 godziny temu, Dixit1337 napisał: On nawet nie dostał unmuta wtedy i on go przyjął? Wstępnie przyjęte ≠ przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 1. frosztj ma prawo przyjąć gracza na szybkiej rekrutacji nawet jak nie spełnia wymagań szybkiej rekrutacji tak samo schmid przyjął fresza i to w normalnym podaniu i mógł tak zrobić ponieważ jest majorem tak jak kiedyś bardzo mądry człowiek mi kiedyś wytłumaczył szybka rekrutacja żyje własnym życiem. 6 SPAM -czyżby powrót do warnów? Przez SK4N3R, 20 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dla mnie skarga w stu procentach słuszna z tego powodu, że frosztj widzę, że woli przyjmować 13 latków, którzy kłamią z wiekiem że mają 14/15 lat + mają sm 2/10 a nie 4/10 wystarczy ich przepytaćzamiast przyjmować ogarniętychi starszych. Druga sytuacja: piszę do frosztja żeby zwrócił uwagę na zachowanie trolixa który mnie wyzywał jako admin a także innych graczy z serwera na pw a frosztj nawet z nim nie pogadał. Trzecia sytuacja: nie chciałem pisać skargi na p1stona_ (UwU admina drv2) tylko napisałem do frosztja żeby dał mu dengu lub coś zrobił, ponieważ admin jest nie aktywny na serwerze ani na forum. UwU był ostatnio na forum dostępny 24 pazdziernika (https://forum.arenaskilla.pl/profile/6185-uwu/) a na serwerze ostatnio 1/2 tygodnie temu (https://www.gametracker.com/player/[EASY] p1ston_/185.73.228.158:30004/) a frosztj mi na tą wiadomość nie odpisał. Czwarta sytuacja: frosztj ma admina na dwóch serwerach dr nie wiem po co jak nawet na jeden serwer nie ma czasu bo jeśli ktoś dodaje szybką rektrutację to jak na moje to jest (szybka) rekrutacja więc podania powinno przyjmować/odrzucać podania w ciągu 2/3 dni a nie 1 lub 2 tygodnie. Tak jak pisali wyżej: frosztj faworyzuje graczy Resztę zostawiam innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 17 minut temu, Makku napisał: że woli przyjmować 13 latków, którzy kłamią z wiekiem że mają 14/15 lat + mają sm 2/10 a nie 4/10 wystarczy ich przepytaćzamiast przyjmować ogarniętychi starszych Mogę przyjąć "13sto" latka któremu zależy, przepytać go i jeżeli przejdzie rekrutacje, to czemu nie dać mu szansy? Coś czuje, że chodzi o to, że twoje podania były odrzucane. Co z tego, że masz sm 4/10 jak nie potrafisz się zachować? Mam cię przyjąć bo jesteś "ogarnięty", starszy? 22 minuty temu, Makku napisał: Druga sytuacja: piszę do frosztja żeby zwrócił uwagę na zachowanie trolixa który mnie wyzywał jako admin a także innych graczy z serwera na pw a frosztj nawet z nim nie pogadał. Pogadałem z trolixem na ten temat 23 minuty temu, Makku napisał: Trzecia sytuacja: nie chciałem pisać skargi na p1stona_ (UwU admina drv2) tylko napisałem do frosztja żeby dał mu dengu lub coś zrobił, ponieważ admin jest nie aktywny na serwerze ani na forum. UwU był ostatnio na forum dostępny 24 pazdziernika (https://forum.arenaskilla.pl/profile/6185-uwu/) a na serwerze ostatnio 1/2 tygodnie temu (https://www.gametracker.com/player/[EASY] p1ston_/185.73.228.158:30004/) a frosztj mi na tą wiadomość nie odpisał. 23 minuty temu, Makku napisał: frosztj ma admina na dwóch serwerach dr nie wiem po co jak nawet na jeden serwer nie ma czasu bo jeśli ktoś dodaje szybką rektrutację to jak na moje to jest (szybka) rekrutacja więc podania powinno przyjmować/odrzucać podania w ciągu 2/3 dni a nie 1 lub 2 tygodnie. W ostatnim czasie miałem mniej czasu, teraz miałem więcej czasu, to przyjąłem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi