Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na majora

Udostępnij

Dixit1337

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: steam

Link do steam oskarżonego: steam

Nick oskarżonego: Frosztj
Opis sytuacji: Major Faworyzuje graczy jako iż pod szybka rekrutacją @Froziskłamał z wiekiem jak iż nie posiada nawet 15lat a posiada 13,i Frosztj o tym nawet wiedział gdy pod szybką rekrutacją jest wymagane "14"lat a nie 13.

Cytat

Wymagania:

Aplikant musi mieć co najmniej 14 skończonych lat.

Serwer: Forum
Dowody: 

Spoiler

obraz_2020-11-20_195845.thumb.png.550f6b47d38e38d0d1e3fbd9cffd7c1d.png

oraz były major @logo713x13.pngIGonnaHitYamógłby potwierdzić,że kłamie z wiekiem bo @Frozi powiedział jego prawdziwy wiek przy nim.

• Haha! 1

Może i ma te 13 lat ale jeżeli jest ogarnięty i wie co będzie robić jako admin to nie widzę problemu w tym, żeby nim był ;d

Frosztj miał prawo nie wiedzieć jeżeli Frozen napisał w podaniu 15 ;d

Teraz tak sobie myślę, że frozen możę ma nawet 14 ;d idk 

1. frosztj ma prawo przyjąć gracza na szybkiej rekrutacji nawet jak nie spełnia wymagań szybkiej rekrutacji tak samo schmid przyjął fresza i to w normalnym podaniu i mógł tak zrobić ponieważ jest majorem 
tak jak kiedyś bardzo mądry człowiek mi kiedyś wytłumaczył  szybka rekrutacja żyje własnym życiem.

• Haha! 6

SPAM

-czyżby powrót do warnów? 

Przez SK4N3R,

Dla mnie skarga w stu procentach słuszna z tego powodu, że frosztj widzę, że woli przyjmować 13 latków, którzy kłamią z wiekiem że mają 14/15 lat + mają sm 2/10 a nie 4/10 wystarczy ich przepytaćzamiast przyjmować ogarniętychi starszych. Druga sytuacja: piszę do frosztja żeby zwrócił uwagę na zachowanie trolixa który mnie wyzywał jako admin a także innych graczy z serwera na pw a frosztj nawet z nim nie pogadał. Trzecia sytuacja: nie chciałem pisać skargi na p1stona_ (UwU admina drv2) tylko napisałem do frosztja żeby dał mu dengu lub coś zrobił, ponieważ admin jest nie aktywny na serwerze ani na forum. UwU był ostatnio na forum dostępny 24 pazdziernika (https://forum.arenaskilla.pl/profile/6185-uwu/) a na serwerze ostatnio 1/2 tygodnie temu (https://www.gametracker.com/player/[EASY] p1ston_/185.73.228.158:30004/) a frosztj mi na tą wiadomość nie odpisał.

Czwarta sytuacja: frosztj ma admina na dwóch serwerach dr nie wiem po co jak nawet  na jeden serwer nie ma czasu bo jeśli ktoś dodaje szybką rektrutację to jak na moje to jest (szybka) rekrutacja więc podania powinno przyjmować/odrzucać podania w ciągu 2/3 dni a nie 1 lub 2 tygodnie.

image.thumb.png.5ec8f53d610b01e55d070999229cff5f.png 

Tak jak pisali wyżej: frosztj faworyzuje graczy :pepeL:Resztę zostawiam innym.

17 minut temu, Makku napisał:

że woli przyjmować 13 latków, którzy kłamią z wiekiem że mają 14/15 lat + mają sm 2/10 a nie 4/10 wystarczy ich przepytaćzamiast przyjmować ogarniętychi starszych

Mogę przyjąć "13sto" latka któremu zależy, przepytać go i jeżeli przejdzie rekrutacje, to czemu nie dać mu szansy?

Coś czuje,  że chodzi o to, że twoje podania były odrzucane. Co z tego, że masz sm 4/10 jak nie potrafisz się zachować? Mam cię przyjąć bo jesteś "ogarnięty", starszy?

22 minuty temu, Makku napisał:

Druga sytuacja: piszę do frosztja żeby zwrócił uwagę na zachowanie trolixa który mnie wyzywał jako admin a także innych graczy z serwera na pw a frosztj nawet z nim nie pogadał.

Pogadałem z trolixem na ten temat ;) 

23 minuty temu, Makku napisał:

Trzecia sytuacja: nie chciałem pisać skargi na p1stona_ (UwU admina drv2) tylko napisałem do frosztja żeby dał mu dengu lub coś zrobił, ponieważ admin jest nie aktywny na serwerze ani na forum. UwU był ostatnio na forum dostępny 24 pazdziernika (https://forum.arenaskilla.pl/profile/6185-uwu/) a na serwerze ostatnio 1/2 tygodnie temu (https://www.gametracker.com/player/[EASY] p1ston_/185.73.228.158:30004/) a frosztj mi na tą wiadomość nie odpisał.

23 minuty temu, Makku napisał:

frosztj ma admina na dwóch serwerach dr nie wiem po co jak nawet  na jeden serwer nie ma czasu bo jeśli ktoś dodaje szybką rektrutację to jak na moje to jest (szybka) rekrutacja więc podania powinno przyjmować/odrzucać podania w ciągu 2/3 dni a nie 1 lub 2 tygodnie.

W ostatnim czasie miałem mniej czasu, teraz miałem więcej czasu, to przyjąłem :D 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności