DjPiko 76 Napisano 9 Listopada 2020 witam areniacy! Chciałem wam pokazać jak szybko i łatwo pobrać i odtworzyć demko z forum areny skilla aby pobrać demko postępujemy tak jak na filmie a jak odtworzyć demko juz w csie? o tak :3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szolcu 13 Napisano 9 Listopada 2020 + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafari 95 Napisano 9 Listopada 2020 + za chęci, robotę. Co prawda taki poradnik już powstał ale w postaci filmu jeszcze nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jord 122 Napisano 9 Listopada 2020 dziękuje za poradnik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inosuke 59 Napisano 9 Listopada 2020 na + bo ja sam nie wiedziałem jak je otworzyć w cs a ty mi pomogłeś. Dzięki Bardzo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrownBrut 313 Napisano 9 Listopada 2020 +++ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomgra 225 Napisano 9 Listopada 2020 Useless - był już poradnik w tym temacie, do tego dużo lepszy i pomagający dużo szerzej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mondej 320 Napisano 9 Listopada 2020 - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drix 741 Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) i polecam ci wyłączyć muzykę następnym razem - Edytowane 9 Listopada 2020 przez Drix 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo 358 Napisano 9 Listopada 2020 -rep Powody: 1. Denerwująca muzyka 2. Zero wyjaśnienia co i jak, a w końcu tym się poradniki cechują 3. Napisałem lepszy poradnik, który pokazuje co i jak trzeba zrobić w kolejności oraz jakie błędy mogą wystąpić podczas otwierania demek 4. Mogłeś wyciąć tego OBS'a w tym filmie + dodać napisy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dakar 210 Napisano 9 Listopada 2020 + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 720 Napisano 9 Listopada 2020 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P4TRYK 23 Napisano 12 Listopada 2020 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzunio5 198 Napisano 13 Listopada 2020 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 287 Napisano 19 Listopada 2020 - był już taki poradnik, więc usleess Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kennedy 50 Napisano 19 Listopada 2020 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 172 Napisano 20 Listopada 2020 + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZappQ 29 Napisano 22 Listopada 2020 Chyba już cos takiego było ale spk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach