realfejmior Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nick: Fejmik steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199001917226/ Admin który dał mi muta: @ uSzanowankoo Długość muta : Perm Data i godzina muta:08/01/2020 13:59:56 Powód: Brak poprawy w zachowaniu (Żałuje tego co zrobiłem i obiecuje poprawe) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Jak na moje jeszcze za wcześnie Ale poczekajmy na wypowiedź @ uSzanowankoo i @ wiesiu_HACKERw tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) Uważam to samo co @ frosztj. Ponieważ masz tego mute od niedawna więc mi się zdaje że ta prośba jest tylko po to żeby dalej móc rozmawiać jak dawniej i możliwe że też będziesz na nowo robił te same przewinienia . Edytowane 8 Listopada 2020 przez Inosuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Na serwerze HnS nie gram od dawna więc nie jestem w stanie ocenić twojego zachowania na ten czas, więc sprawa raczej dla adminów serwera oraz major admina danego trybu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Poprawy nie widać. Dowód: BRAK UNMUTE @ Moderator, @ Początkujący Moderatorodrzucamy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi