mondej Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Nick: mondejWiek: 15 lat3 najlepsze prace: 2 linki do zleceń: Używany program: Adobe PhotoShop CC 2020Doświadczenie w grafice: 5 miesięcy temu zrobiłem 1 grafikę i od czasu do czadu miałem przerwę staram się być aktywny w dziale zleceń ;3Coś o sobie: Mam na imię Grzegorz mam 15 lat na ArenęSkilla trafiłem 01.12.2018 nie byłem aktywny przez ten czas aż do stycznia/lutego tego roku przy okazji dla ciekawostki powiem że 1 serwerem na który zawitałem był drv3 co mi pomaga w robieniu grafik największą motywacją są miłe słowa od innych poczucie wsparcia a zazwyczaj podczas robienia grafik słucham muzyki Może i nie dorównuje poziomem grafik do @Naturalale czemu by nie spróbować (moja 1 praca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Takkk +Grafików zawsze potrzeba +Ładne prace +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Na Tak +Wiek +Ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Na tak +wiek +ogarnięty człowiek +git prace +używanie Adobe Photoshop CC 2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 na TAKK + śliczne prace + wiek + ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 na tak + bardzo ładne prace + wiek + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 na tak -lepszy kandydat +doswiadczenie jako tako masz +ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Na tak wiek -/+ prace+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 8 godzin temu, mondej napisał: Może i nie dorównuje poziomem grafik do @Naturalale czemu by nie spróbować Dorównujesz Tak +prace -trochę mniejsze doświadczenie ale to nadrobisz +aktywność w dziale zleceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 - Odrzucili ci podanie niedługo -doświadczenie +prace +aktywność okres próbny tak kto jestem na nie Poczekaj troche i złóż podanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Jestem na nie -wiek -brak doświadczenia -według mnie twoje prace jak na posadę grafika są bardzo amatorskie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 nie -zachowanie +/- prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Tak +wiek +sztos prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi