Natural Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Nick: Natural Wiek: 17 3 najlepsze prace: Spoiler 2 linki do zleceń: Spoiler Używany program: Adobe photoshop Doświadczenie w grafice: Miałem już pędzla na tej serwerowni więc myślę że się znam na tym. Coś o sobie: Jestem Miłosz mam 17 lat. Mieszkam w województwie Łódzkie. Interesuje się muzyką,grafiką,fotografią,piłkę i sportami (oprócz piłki nożnej bo według mnie to ściek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 +prace +doświadczenie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Pog pracę Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 +Ładne prace, +Doświadczenie, +Wiek Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na tak +wiek +ogarnięty człowiek +git prace +używanie Adobe Photoshop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na tak +mega prace +ogar +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na tak +prace -Prawie totalny brak aktywności w dziale grafik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 W końcu! OGROMNE TAK +prace +doświadczenie +wiek +jesteś ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 na tak + bardzo ładne prace + wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Tak +git prace +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Na tak +wiek +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Taak +wiek +doświadczenie +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Yyyy, takkk +Spoko morda +Piękne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 nie co chwilę piszesz pożegnania. -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Zajefajne prace tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Na tak, +fajne prace +doświadczenie -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 TAAK +prace +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi