pan_goferek Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Joseph Joestar|Gofer Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) wielokrotnie zajmowałem się administrowaniem na róznych platformach jak i w samym cs'ie, mam w tym doświadczenie i zawsze przestrzegam regulaminów Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) licząc każdą przygode w byciu adminem wyszło by to około 2 lata, w samym cs'ie pół roku stażu Jak długo gram w CS:GO?: od 2016 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:popołudniowych,wieczornych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) 1.https://www.gametracker.com/player/Gofer |ArenaSkilla.pl/185.40.196.238:30025/ (stary) 2.https://www.gametracker.com/player/Gofer/185.40.196.238:30025/( stary) 3.https://www.gametracker.com/player/Joseph Joestar | Gofer/185.40.196.238:30025/ (aktualny) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198284704650/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 1 Listopada 2020 przez pan_goferek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na TAK +aktywność +doświadczenie +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na Tak +aktywność +ogar +GRUBAS -lekki toxic (uszanowanko to sprostuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 na tak +aktywnosc +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak: +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tak +Doświadczenie +Aktywność +Grubszy ode mnie (tak możliwe) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 +sm +gt Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Tak +aktywność +mutacja +doświadczenie - toxic to prawda XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Jestem na tak +wiek +SM +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Tak (okres próbny) +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 +wiek +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Podanie zostało przyjęte na okres próbny [2tygodnie], będę sprawdzać twoje zachowanie na serwerze i mam nadzieję, że się poprawisz w jednym aspekcie Edytowane 13 Listopada 2020 przez Domcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi