Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie o Administratora JB

Udostępnij

dunk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: refresh
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Większość osób zna mnie na JailBreak'u pod nickiem mobbyn - jakby ktoś pytał to ten młodszy ;v. Myślę, że sprawdzę się w tej roli dlatego że jestem osobą która potrafi załagodzić wszystkie konflikty i raczej jestem osobą pomocną. Jako administrator chciałbym pomóc @ SchMidT jak i również innym osobą w prowadzeniu róznych event'ów. Dlatego mam nadzieję że dostanie się na to stanowisko i będę osobą która jest w stanie wytłumaczyć nowym osobą o co chodzi w tym trybie, również uczestniczę w życiu forum JailBreak'a.
Doświadczenie w adminowaniu: Około pół roku aktualnie admin Retakes #2.
Jak długo gram w CS:GO?: Około dwóch lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od godziny 7 do 17
Link GT:

> AKTUALNY

> STARY

Znajomość SM: Mocna 4
Link do profilu Steam: > CLICK
Mikrofon: TAK

Mutacja głosu: W Trakcie przechodzenia
Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK

Edytowane przez refresh

6 godzin temu, refresh napisał:

Dlaczego ja mam otrzymać admina?:

Większość osób zna mnie na JailBreak'u pod nickiem mobbyn -jak widać z aktywności i wypowiedzi nie raczej mało osób cię zna, ja cię może raz widziałem.

Jako administrator chciałbym pomóc @ SchMidT jak i również innym osobą w prowadzeniu róznych event'ów. - na obecną chwilę na #JB1 jest dużo adminów, a co do eventów to te zapowiedziane wcześniej da się prowadzić :FeelsOkayMan:

Również uczestniczę w życiu forum JailBreak'a.- co do JB to dopiero po napisaniu podania zauważyłem jakąkolwiek twoją aktywność. Co do RT się nie wypowiem bo tam nie zaglądam :kappa:

-mutacja

-aktyność

+SM 

:no: 

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności