dunk Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Nick: refreshWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Większość osób zna mnie na JailBreak'u pod nickiem mobbyn - jakby ktoś pytał to ten młodszy ;v. Myślę, że sprawdzę się w tej roli dlatego że jestem osobą która potrafi załagodzić wszystkie konflikty i raczej jestem osobą pomocną. Jako administrator chciałbym pomóc @ SchMidT jak i również innym osobą w prowadzeniu róznych event'ów. Dlatego mam nadzieję że dostanie się na to stanowisko i będę osobą która jest w stanie wytłumaczyć nowym osobą o co chodzi w tym trybie, również uczestniczę w życiu forum JailBreak'a.Doświadczenie w adminowaniu: Około pół roku aktualnie admin Retakes #2.Jak długo gram w CS:GO?: Około dwóch latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od godziny 7 do 17Link GT: > AKTUALNY > STARY Znajomość SM: Mocna 4Link do profilu Steam: > CLICKMikrofon: TAK Mutacja głosu: W Trakcie przechodzeniaCzy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Edytowane 1 Listopada 2020 przez refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Grasz 4 dni na serwerze - dostałeś admina od teygo Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisuuki Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 -aktywność -kim ty jesteś? -taki sam powód co reszta na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) XDDDDDD Masz 1 dzien dobrej aktywności nie Edytowane 1 Listopada 2020 przez Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 -aktywność -admin od teygo -sm Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 na nie gt- wiek- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 + wiek -/+ gt - Mutacja z 15 latami ;/ popraw gt i bede na tak JESTEM NA nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 6 godzin temu, refresh napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Większość osób zna mnie na JailBreak'u pod nickiem mobbyn -jak widać z aktywności i wypowiedzi nie raczej mało osób cię zna, ja cię może raz widziałem. Jako administrator chciałbym pomóc @ SchMidT jak i również innym osobą w prowadzeniu róznych event'ów. - na obecną chwilę na #JB1 jest dużo adminów, a co do eventów to te zapowiedziane wcześniej da się prowadzić Również uczestniczę w życiu forum JailBreak'a.- co do JB to dopiero po napisaniu podania zauważyłem jakąkolwiek twoją aktywność. Co do RT się nie wypowiem bo tam nie zaglądam -wiek -mutacja -aktyność +SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 nie Grasz 4 dni na serwerze -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 na nie - kim ty jestes? - aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 -mutacja -aktywność narazie na nie pograj jeszcze i wtedy może napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Na nie @72u<--- czemu nie używasz tego konta? Dostałeś admina od teygo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Nie Mutacji nie masz Kim ty jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nie -brak mutacji -72u? -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nie -mutacje Nie kojarze cię na CS:GO -aktywny -72u Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi