Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina

Udostępnij

offnest

Rekomendowane odpowiedzi

Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/

Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/szymzimoje/

Nick Oskarżonego: Koziołek

Opis Sytuacji: Koziołek strzelał do mnie zabiłęm go on powiedział ze wyrzucał deagle wszedłem do jego celi i deagle znikł wiem ze to on strzelał ale on wpisałam bezpodstawnego freekila i sie zrespił gdy zabiłem go 2 raz dał mi ct bana na 2h nie wiem czy koziołek mysli ze ktos jest głupi ale po jego zachowaniu twierdze za sam jest głupi wypiera się cały czas.Nie wiem ile jeszcze razy muszę pisac skarge na tego admina tamtą zgłosiłem do zamknięcia bo nie chciało mi sie czekac ale po tej skardze mam nadzieje ze dostanie dengu po tym co odwala.Dzękuje do widzenia

Serwer: Jail Break Counter Strike Global Offensive

Dowody: 19:25 jb_dust2_v50

• Smutne. 1

Chciałbym dodać, iż zrobiłem 1 fk po stronie tt przyciskiem od kostki, nie widziałem nawet że tam ktoś był, wiarygodność potwierdzi demko na którym z mojej perspektywy nie było widać gracza w kostce. Za sytuacje przeprosiłem na czacie i troche tego żałuje, że kliknąłem przycisk. :) 

Edytowane przez Tigersclaw221
  • Lubię to! 1

5:13: Admin Koziołek dostaje deagla na początku rundy, jednak nie wykonuje żadnego strzału.
5:36: Admin Koziołek wyrzuca deagla.
5:40: Admin Koziołek przypadkowo wziął deagla, ale go od razu wyrzucił, po czym gracz o nicku Stasiu od razu go zabija, mówiąc, że z niego strzelał.
5:56: Admin Koziołek się respi.
6:44: Gracz Stasiu znowu zabija Koziołka.
Później gracz o nicku Stasiu dostaje ctbana na 1h.

Tak gdzieś między minutą 5:13, a 5:36 gracz o nicku Cracker(ja) wykonał 2 strzały z deagle'a, jednak żadnym nie trafił.

To tylko moje podejrzenia, ale gracz Stasiu miał pewnie założone na odwrót słuchawki, przez co myślał, że to Koziołek strzelał. Btw. Admin ciągle upominał gracza, że dokonał FK.

Jak dla mnie ctban jak najbardziej słuszny. Przestań składać takie bezsensowne skargi. Non stop czepiasz się adminów, że nie umieją utrzymać porządku na serwerze. Jednak gdy nie ma admina, to sam wydzierasz za przeproszeniem mordę i free killujesz. Ciesz się, że nikt na ciebie skargi nie napisał. Tak mnie zdenerwowałeś, że chyba ja sam napiszę na ciebie skargę i podam dużo dowodów. Mam nadzieję, że wylecisz z perm silencem.

• Lubię to! 2

Wszystko dokladnie tak jak pisze cracer. Stasiu jak ty nie wiesz nawet kto do ciebie strzelal i jeszcze klamiesz ze nie bylo tam ammo.  Widac ze kolejna twoja skarga jest bezsensu. dostałem deagle i wyrzucilem go po chwili w strone toalety ale przez przypadek znowu podnioslem i znowu wyrzucilem  i po chwili ty mnie zabiles. Mowilem ci ze wyrzucilem deagle i nawet nie oddalem 1 ammo wiec sie zrespilem . Ty nagle mowisz ze tam niby bylo 0 ammo i ze strzelalem i jak sie odrodzilem to poszedles do celi tam gdzie bylem ozywiony i zabiles mnie znowu . Wiec wlepilem ci ctbana na godzine (nie na 2 tak jak pisales). 
a po 2 zachowuj kulture jak jestes na forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności