Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na Gracza Bot Kozczek

Udostępnij

czups

Rekomendowane odpowiedzi

Mój nick:KeyDrop.com czupsik

moj steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199019616922/

moje steam id:  STEAM_1:0:529675597

nick osarzonego: ♥BotKozaczek♥ 

ID oskarżonego: STEAM_1:0:570258607 

link do steam oskrżonego: https://steamcommunity.com/id/BotKozaczek/

mapa: jb_dust_v50

Dowody:(Demko lub HLTV)demko 13:10(godzina nie jest dokladnia bo doklanie nie wiem)

Data: 29.10.2020 godz 13;10 do konca 

opis sytuacji: Ogólnie gracz gra bardzo podejrzanie ma strasznie vacowe akcje dostał nawet vaca na koncie. Runda 12 ( chyba tak)  buntuje sie lece przez sicreta na boisko do skrzynki gdzie mnie nie widać nagle Bot Kozaczek wylatuje z sicreta i cyk w skoku daje banie mi chodź nawet mnie nie widział. Dużo ludzi mówi że ma wh bo gra strasznie vacowo 

To powinno byc w dziale "zgłoś cheatera" . Ale wypowiem się o sytuacja która była dzisiaj na mapie: cloudsy ok. 10:15 nie pamiętam która runda lecz gracz ♥BotKozaczek♥  dziwnie się zachowywał wiedział gdzie są przeciwnicy. przykładowa sytuacja gdy @ B0SSM4N sie zbuntował wszedł do one waya pod gr. To nagle ♥BotKozaczek♥ wrócił sie do celi nie sprawdził żadnego secreta nagle się odwrócił wcelował w tego one waya i zabił BOSSMANA w głowę. Mam nadzieję że to demko też sprawdzicie. A po za tym dzisiaj jeszcze po godzinie 12 była mapa jb_spy.... i też dziwnie się zachowywał lecz nie miałem za dużo dowodów więc nie mogłem mu dac bana. Mam nadzieję że sprawdzicie te wszystkie demka które podałem.

• Smutne. 1

4 godziny temu, yokey napisał:

To powinno byc w dziale "zgłoś cheatera" . Ale wypowiem się o sytuacja która była dzisiaj na mapie: cloudsy ok. 10:15 nie pamiętam która runda lecz gracz ♥BotKozaczek♥  dziwnie się zachowywał wiedział gdzie są przeciwnicy. przykładowa sytuacja gdy @ B0SSM4N sie zbuntował wszedł do one waya pod gr. To nagle ♥BotKozaczek♥ wrócił sie do celi nie sprawdził żadnego secreta nagle się odwrócił wcelował w tego one waya i zabił BOSSMANA w głowę. Mam nadzieję że to demko też sprawdzicie. A po za tym dzisiaj jeszcze po godzinie 12 była mapa jb_spy.... i też dziwnie się zachowywał lecz nie miałem za dużo dowodów więc nie mogłem mu dac bana. Mam nadzieję że sprawdzicie te wszystkie demka które podałem.

Po przejrzeniu demka z mapy jb_cloudsy_final5 przeze mnie wygląda to tak:

13:54 - B0SSM4N wchodzi do one way'a pod gr'em
14:17 - Bot Kozaczek przechodzi przez portal nie sprawdzając innych miejscówek, patrzył tylko w stronę gr'a
14:21 -  Bot Kozaczek sprawdził gr'a awp'ą
14:23 - Bot Kozaczek perfidnie patrzy w one way'a strzelając prosto w głowę B0SSM4N'owi

Z nudów obejrzałem sobie również fragment ze skargi, czyli mapa jb_dust_v50:
29:55 - Czupsik - buntuje się uciekając przez secreta na boisko
30:01 - Nitrek - mówi: "secret, boisko, boisko"
30:03 - Czupsik - chowa się w one way'u
30:09 - Bot Kozaczek - wychodzi z secreta i kątem oka widać część ciała Czupsika
30:11 - Bot Kozaczek - zabija Czupsika 

Bot Kozaczek dostał info od Nitrka, że Czupsik jest na boisku
A nawet, jeśli to mógł podejrzewać ze będzie w one way'u
Ale tak czy siak kątem oka było widać Czupsika.

• Lubię to! 5
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 3

łączę 2 posty w 1

Przez SK4N3R,

@BotKozaczekmówisz ze fart/przypadek, a mówiles ze widziels jak mu głowa z onewaya wystaje...

• WOW MEGA! 1

7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie
- rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku

SPAM

Przez Mikru,

na dust widziałem :) wystalało mu część ciała 

a po 2 vaca dostałem un vaca 

W dniu 30.10.2020 o 00:05, BotKozaczek napisał:

było info ze tepa  się teleportem do cel i że napewno idzie  do gr to wszedłem w portal odrazu wcelowałem się w gr bo mógł już mieć broń i mnie zabić patrze nie ma go i se tak o szczeliłem w oneway zwykły fart /przypadek / lucky shot 

teraz mi się przypomniało zapomniałem napisać że miałem jeszcze info pv 

Edytowane przez BotKozaczek
  • Lubię to! 1

SPAM

Przez Mikru,

Ostatnio na mapie cs_cloudsy miałer lr z jakimś typem byłeś na 2 mapie a tamten był na 1 mapie byleś w ct a ja w tt i widzialem obramowanie mojego ziomka z tt na drugiej mapie jak nie żyłem i ty nagle strzelałeś w niebo idealnie w niego chodź był na drugiej mapie i twoje strzały leciały idealnie w jego orbamowanie ciała

• Haha! 2

20 godzin temu, czups napisał:

Ostatnio na mapie cs_cloudsy miałer lr z jakimś typem byłeś na 2 mapie a tamten był na 1 mapie byleś w ct a ja w tt i widzialem obramowanie mojego ziomka z tt na drugiej mapie jak nie żyłem i ty nagle strzelałeś w niebo idealnie w niego chodź był na drugiej mapie i twoje strzały leciały idealnie w jego orbamowanie ciała

nigdy lr nie grałeś ? na lr jak się jest to jest taka lina biała i pokazuje gdzie przeciwnik jest Pozdrawiam :)

• Mikru odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności