Bincior Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198193547397/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/frosztj/ Nick oskarżonego: @ frosztj Opis sytuacji: Nowy major Deathrun'a v1 odkąd otrzymał swoją rangę był na serwerze może 5 razy w ciągu tygodnia. Na serwerze ma łącznie spędzone 16 minut odkąd to pisze. Serwer potrzebuje bardziej aktywnego majora niż aktualny. Serwer: Deathrun v1 Dowody: 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jestem majorem na ów serwerze aby go ożywić. Jeżeli będę mieć czas to będę grać, obecnie zajmuje się organizacją konkursów i rekrutacją adminów dlatego mam mało czasu na grę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) @ frosztjno dobrze ale jak nie masz czasu to po co bierzesz Majora na 2 serwerach no jak bedziesz mial czas too mozesz miec nawet na 5 ale to nie ma sensu masz na 2 Serwerach majora i co ci to da jest duzo ludzi ktorzy tez cha miec majora na drv1 daj im szanse :] PS: nic nie mam przeciwko tobie ale w moich oczach to jest usless Edytowane 28 Października 2020 przez BlackMen 2 Nie jesteś stroną w tej sprawie. Nie wnosisz nic nowego do skargi. Nie spamuj. Przez SK4N3R, 28 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Odrzuciłeś podanie osobie, która jest jednym z najaktywniejszych i najlepszych kandydatów na admina i podanie na majora składały 2 inne osoby, które byłyby dobre na tym stanowisku. Na Arenach 1v1 mówiłeś że idziesz nabijać godziny żeby nie było. Tylko szkoda że nadal masz 16min☹️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Nie wiem czy dobrze mówię ale mi się zdaje że Major jest od ożywiania i poprawy wcześniejszych błędów popełnionych przez innego majora np jak wiem to Drv2 jeszcze niedawno nie istniał pod względem popularności w śród graczy .Dlatego nwm poco ta skarga on się stara naprawić ten serwer na lepsze a wy mu jeszcze demotywację dajecie . A i jeszcze jedno odnośnie tego co napisał frosztj ( Jeżeli będę mieć czas to będę grać.) to ja z nim na ts siedzę i wiem ile on ma problemów na głowie . Dlatego bez senu jest ta skarga i jak chcesz Bincior to może napisz podanie na majora i zobaczymy jak ty sobie poradzisz i czy w ogóle coś zmienisz na lepsze bo on dał już wam konkurs o 5k na dowolny serwer i ma w zamiarze zrobić jeszcze inne. DZIEKI ZA UWAGĘ Edytowane 28 Października 2020 przez Inosuke 1 3 SPAM Przez SK4N3R, 28 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Zaproponowałem dla @ frosztjczy zostanie Majorem Adminem Serwera, aby ożywić serwer DeathRun v1. Oczywiście, nie miał jak zrobić wcześniej tej aktywności, jeśli zajmował się Deathrun v2. Jak rozwiąże swoje sprawy, na pewno jego aktywność na serwerze wzrośnie. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi