Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

ferN_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)  https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Koziołek yokey i wiekszosc serwera za brak kultury wyzwiska, naduzywanie
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)  typ zrobil na mnie freekilla ( centy ) zaczalem mowic do adminow online na serwerze oni ignorowali u@ ignorowali czat, poprostu nie zwracali na to uwagi, zaczalem spamic przyznaje tez nawet nie powiedziali ze mam nie spamic ani nic. Po pozniejszych dyskusjach i wypowiedzi innych graczy zaczal robic sie młyn, lecialy mute itp. Admin  koziolek i yokey mowili ze nie bylo fk a ja dobrze wiem ze byl. Freekill byl taki ze warden wydal polecenie " idziecie po markerze " ja szedlem ale tyl przod tyl przod i zostalem zabity bez powodu, osoba ktora mnie zabila tlumaczyla sie ze nie bylo fk, nie zglaszam skargi na to ze byl 1fk tylko za  " nie ogar administracji "
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)  jb#1
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)  mapa  jb_battleforce_jail_csgo mniej wiecej poczatek mapy godzina około 12:25 data 28.10.2020

Edytowane przez ferN_
  • Haha! 3

To nieźle że ja mówiłem ,że nie ma fk. Ja ogarniałem sprawe z kolegą którego musiałem odbanować i koziołek ogarniał twoją sprawę. Chciałbym dodać że głównymi osobami tworzącymi bałagan jesteś ty i Stasiu :).

Ty wróciłeś i są same problemy "-". A koziołek mówił że nie ma fk. I ten mute od koziołka chyba ci nie wystarcza. Na każdej mapie "drzesz sie do mikrofonu i przekrzykujesz innych graczy"

Edytowane przez yokey
  • Lubię to! 2

1 godzinę temu, yokey napisał:

To nieźle że ja mówiłem ,że nie ma fk. Ja ogarniałem sprawe z kolegą którego musiałem odbanować i koziołek ogarniał twoją sprawę. Chciałbym dodać że głównymi osobami tworzącymi bałagan jesteś ty i Stasiu :).

Ty wróciłeś i są same problemy "-". A koziołek mówił że nie ma fk. I ten mute od koziołka chyba ci nie wystarcza. Na każdej mapie "drzesz sie do mikrofonu i przekrzykujesz innych graczy"

Jeżeli myślisz że drze się do mikrofonu i przekrzykuje graczy daj dowody, może i czzasem zdarzam sie być hałaśliwy no trudno ale nie dzieje sie to co mapy i w szczególności praktycznie nigdy nie przekrzykuje graczy, możesz mieć swoje zdanie że stwarzam same problemy, jeżeli twoim problemem jest to że napisze skargę to zachowaj to zdanie do siebie i sie nie wypowiadaj

1 minutę temu, koziolek napisał:

mowilem ci ze FK nie bylo gdyz powiedzial ci ze idziemy po markerze a ty jak widac nawet na demku cofales sie do tylu gdzie stal 2 straznik i prawdopodobnie problowales go zabic .

Na demku widac ze chodzilem kilka razy tyl przod tyl przod tyl przod, straznik patrzyl sie caly czas, pozniej mnie zabil, gdy idziemy po markerze możemy iść w dwie strony, warden nie określił w którą mamy iść :P

20 godzin temu, ferN_ napisał:

Jeżeli myślisz że drze się do mikrofonu i przekrzykuje graczy daj dowody, może i czzasem zdarzam sie być hałaśliwy no trudno ale nie dzieje sie to co mapy i w szczególności praktycznie nigdy nie przekrzykuje graczy, możesz mieć swoje zdanie że stwarzam same problemy, jeżeli twoim problemem jest to że napisze skargę to zachowaj to zdanie do siebie i sie nie wypowiadaj

xD? sam już podałeś dowody, bo na tym demku darłeś się jakby sie obdzierali ze skóry. 

• Haha! 1

7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie
- rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku
7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności