ferN_ Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Koziołek yokey i wiekszosc serwera za brak kultury wyzwiska, naduzywanie Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) typ zrobil na mnie freekilla ( centy ) zaczalem mowic do adminow online na serwerze oni ignorowali u@ ignorowali czat, poprostu nie zwracali na to uwagi, zaczalem spamic przyznaje tez nawet nie powiedziali ze mam nie spamic ani nic. Po pozniejszych dyskusjach i wypowiedzi innych graczy zaczal robic sie młyn, lecialy mute itp. Admin koziolek i yokey mowili ze nie bylo fk a ja dobrze wiem ze byl. Freekill byl taki ze warden wydal polecenie " idziecie po markerze " ja szedlem ale tyl przod tyl przod i zostalem zabity bez powodu, osoba ktora mnie zabila tlumaczyla sie ze nie bylo fk, nie zglaszam skargi na to ze byl 1fk tylko za " nie ogar administracji " Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb#1 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) mapa jb_battleforce_jail_csgo mniej wiecej poczatek mapy godzina około 12:25 data 28.10.2020 Edytowane 28 Października 2020 przez ferN_ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) To nieźle że ja mówiłem ,że nie ma fk. Ja ogarniałem sprawe z kolegą którego musiałem odbanować i koziołek ogarniał twoją sprawę. Chciałbym dodać że głównymi osobami tworzącymi bałagan jesteś ty i Stasiu :). Ty wróciłeś i są same problemy "-". A koziołek mówił że nie ma fk. I ten mute od koziołka chyba ci nie wystarcza. Na każdej mapie "drzesz sie do mikrofonu i przekrzykujesz innych graczy" Edytowane 28 Października 2020 przez yokey 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 1 godzinę temu, yokey napisał: To nieźle że ja mówiłem ,że nie ma fk. Ja ogarniałem sprawe z kolegą którego musiałem odbanować i koziołek ogarniał twoją sprawę. Chciałbym dodać że głównymi osobami tworzącymi bałagan jesteś ty i Stasiu :). Ty wróciłeś i są same problemy "-". A koziołek mówił że nie ma fk. I ten mute od koziołka chyba ci nie wystarcza. Na każdej mapie "drzesz sie do mikrofonu i przekrzykujesz innych graczy" Jeżeli myślisz że drze się do mikrofonu i przekrzykuje graczy daj dowody, może i czzasem zdarzam sie być hałaśliwy no trudno ale nie dzieje sie to co mapy i w szczególności praktycznie nigdy nie przekrzykuje graczy, możesz mieć swoje zdanie że stwarzam same problemy, jeżeli twoim problemem jest to że napisze skargę to zachowaj to zdanie do siebie i sie nie wypowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 mowilem ci ze FK nie bylo gdyz powiedzial ci ze idziemy po markerze a ty jak widac nawet na demku cofales sie do tylu gdzie stal 2 straznik i prawdopodobnie problowales go zabic . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 1 minutę temu, koziolek napisał: mowilem ci ze FK nie bylo gdyz powiedzial ci ze idziemy po markerze a ty jak widac nawet na demku cofales sie do tylu gdzie stal 2 straznik i prawdopodobnie problowales go zabic . Na demku widac ze chodzilem kilka razy tyl przod tyl przod tyl przod, straznik patrzyl sie caly czas, pozniej mnie zabil, gdy idziemy po markerze możemy iść w dwie strony, warden nie określił w którą mamy iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 20 godzin temu, ferN_ napisał: Jeżeli myślisz że drze się do mikrofonu i przekrzykuje graczy daj dowody, może i czzasem zdarzam sie być hałaśliwy no trudno ale nie dzieje sie to co mapy i w szczególności praktycznie nigdy nie przekrzykuje graczy, możesz mieć swoje zdanie że stwarzam same problemy, jeżeli twoim problemem jest to że napisze skargę to zachowaj to zdanie do siebie i sie nie wypowiadaj xD? sam już podałeś dowody, bo na tym demku darłeś się jakby sie obdzierali ze skóry. 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez SK4N3R, 29 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Fern przeczytaj sobie regulamin jb, bo się zmienił ;_) Muty były słuszen@ Moderator@ Początkujący Moderatordo odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi