vic Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 @ xBonio @ Avgariat Czy planujecie wgrać hlstatsx na serwery czy raczej ten plugin całkowicie odpada? Wielokrotnie zadawałam to pytanie, ale nigdy nie uzyskałam definitywnej odpowiedzi, dlatego też zakładam do tego temat. : ) linki jakby ktoś chciał poczytać: https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=156 https://bitbucket.org/Maverick_of_UC/hlstatsx-community-edition/wiki/Home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 18 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 1. Jak to zrobiłaś, że są referencje tylko z kolorem, bez cienia? 2. Co to hlstatx? Wiem, że tam jest jakaś lista tematów o tym, ale to bardziej chodzi o to, żeby autor/ka wytłumaczył/a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 1. Po prostu was otagowałam. Z drugim tagiem był problem, ale refresh strony i przywrócenie poprzedniego tekstu pomogło. 2. W wielkim skrócie: Jest to plugin, który zbiera różne logi/dane i jest swego rodzaju narzędziem, które dostarcza różne statystyki/rankingi. W niewielkim skrócie: Trzeba go wgrać na serwery, podpiąć pod bazy danych bla bla bla.. Osobiście uważam, że jest to znacznie lepszy zamiennik gametrackera(aczkolwiek nie widzę przeszkód, żeby używać obu jednocześnie). img: Tak powinna wyglądać lista serwerów po poprawnym zainstalowaniu i połączeniu. Klikając w nazwy poszczególnych serwerów mamy dostęp do przeróżnych opcji np. ranking graczy, historia czatu(w postaci logów z serwera + czat poszczególnych graczy), historia nicków danego gracza, sesje, czas przegrany na serwerze, odnośniki do sourcebans, SID i takie tam. Ułatwiłoby to pracę każdemu m@ i h@, ponieważ mogą z miejsca sprawdzić czy osoba, która składa podanie na admina często gra na serwerze/nie wyzywa(nie trzeba wpisywać różnych nicków tak jak jest to w przypadku gametrackera, ponieważ wszystko zapisuje się na SID, a nie nick). Jak potrzebujecie więcej informacji i tłumaczeń to cb albo PW. jakieś obrazki dla demonstracji: Spoiler 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 podbijam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 dobra @mody zamknijcie to XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 4 godziny temu, hahahaha napisał: dobra @mody zamknijcie to XD Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi