Kopek Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Propozycja to Gangi W gangach mogło być być np.: Dodatkowy Skok, 10% Mniejsz Grawitacja Więcej HP, Większy DMG z Kosy, Flash Na start. Z Wielu Serwerach Są Gangi więc dlaczego Nie Wprowadzić by Także Na Hide And Seek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie nie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 NIEEEEEEEEEEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie przejdzie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Mnie się tam podoba,mogło by sie to nazywać Drużyna lub Squad Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 proponawałbym zmienić nazwe gang na np skład NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troli Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Czemu nie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jak na razie nie. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi