Skocz do zawartości

[Przyjęta]Ziomalek odawalasz P:

Udostępnij

Demov

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Demov
Nick oskarżonego: MrZiomalekPL
Opis sytuacji: Wiec tak zacznijmy od tego ze gralem spokojnie na serwerze i zabijalem innych graczy, przenioslo mnie do "tt" i kazdego zabilem oprocz "MrZiomalekPL" kolega napisal ze pan "x" gra klasa upior 

,,
*DEAD* Lesniaczek :  Ziomalek upiorem nawalaa
Demov :  kolejny noob"

Dał mi kicka i zmienila sie mapa:

Napisalem cytuje " mam admina jestem fajny bo moge banowac i kickowac"

A potem dostalem bana za obraze admina slowem "noob"

Dal mi 1 ostrzezenie potem nawet go nie wyzwalem :) 

Serwer:  dr v1. cs.16
Dowody:img%5D

Demov już się popłakałeś na forum :) ? Gościu co Ja mam wszystkich widzieć jak wychodzą poza Tt ? "Noob" to jest obraza na pewno nie jest to pochwała Admina. No niech Gracze piszą do Adminów jaki "Noob" Mnie zabił itp zobaczymy jak Admin będzie reagował na takie coś. Już nie raz dostałeś bana ode Mnie za różne rzeczy i pisałeś do Mnie " Ty kur** jeba** " nie przedłużałem Tobie bana za to i się ciesz bo mogłem zrobić screen'a i przedłużyć Tobie bana do 3 godzin, ale tego nie zrobiłem. I Ty jeszcze płaczesz na forum, że słowo "noob" to nie jest obraza. Ośmieszasz się po prostu pisząc takie coś. Nie wiem co z tą skargą zrobicie, ale dla Mnie ta skarga jest śmieszna po prostu słowo "noob" nie jest obrazą, nie wcale i wogóle. Właśnie, że jest obrazą. Jak waszym zdaniem "noob" to nie jest obraza to nie mówcie potem, że na Serwerze skracają mapy, mówią bez mutacji, przeklinają itp. Ja poświęcam czas będąc na Serwerze i pilnuję porządku a Wy tutaj takie coś piszecie. Za niedługo widzę, że Gracze będą mieli zawsze rację a nie Admin. Adminów jest mało co na Tym Serwerze nie dziwię się, że nie wchodzą na Serwer jak takie coś się dzieje lub podobne rzeczy. Ja nie odwalam tylko Ty Demov. To tyle co chciałem napisać.

• Wrr! 1

11 godzin temu, MrZiomalekPL napisał:

Demov już się popłakałeś na forum :) ? Gościu co Ja mam wszystkich widzieć jak wychodzą poza Tt ? "Noob" to jest obraza na pewno nie jest to pochwała Admina. No niech Gracze piszą do Adminów jaki "Noob" Mnie zabił itp zobaczymy jak Admin będzie reagował na takie coś. Już nie raz dostałeś bana ode Mnie za różne rzeczy i pisałeś do Mnie " Ty kur** jeba** " nie przedłużałem Tobie bana za to i się ciesz bo mogłem zrobić screen'a i przedłużyć Tobie bana do 3 godzin, ale tego nie zrobiłem. I Ty jeszcze płaczesz na forum, że słowo "noob" to nie jest obraza. Ośmieszasz się po prostu pisząc takie coś. Nie wiem co z tą skargą zrobicie, ale dla Mnie ta skarga jest śmieszna po prostu słowo "noob" nie jest obrazą, nie wcale i wogóle. Właśnie, że jest obrazą. Jak waszym zdaniem "noob" to nie jest obraza to nie mówcie potem, że na Serwerze skracają mapy, mówią bez mutacji, przeklinają itp. Ja poświęcam czas będąc na Serwerze i pilnuję porządku a Wy tutaj takie coś piszecie. Za niedługo widzę, że Gracze będą mieli zawsze rację a nie Admin. Adminów jest mało co na Tym Serwerze nie dziwię się, że nie wchodzą na Serwer jak takie coś się dzieje lub podobne rzeczy. Ja nie odwalam tylko Ty Demov. To tyle co chciałem napisać.

Noob – nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą, niedoświadczoną w danej dziedzinie.  Jeśli jest to dla Ciebie obraza, to z leczeniem już raczej za późno.

Edytowane przez Irelia

Szanowny Panie MrZiomalekPL. 
Chciałem jeszcze sie odnieść do tego: ,,nie przedłużałem Tobie bana za to i się ciesz bo mogłem zrobić screen'a i przedłużyć Tobie bana do 3 godzin, ale tego nie zrobiłem."
Bardzo bardzo Ci dziękuje że mi tego bana nie przedłużyłeś. Jesteś naprawde  miłym adminem.

I Ty jeszcze płaczesz na forum, że słowo "noob" to nie jest obraza. <-- Co ty masz z tym płakaniem? W szkole cie biją czy co?

,Ośmieszasz się po prostu pisząc takie coś." <--- Drogi "MrZiomalekPL" Własnie ty się osmieszyłeś wypisując takie bzdury. Tak jak @pan u góry Ci napisał, powinieneś się leczyć.

A i jeszcze jak tam napisałeś "pilnuje porządku" To ja nie wiem jak ty go pilnujesz jak Ci zglaszam graczy a ty masz to w głębokiej dupie i nawet nie odpiszesz.
Dziękuje i pozdrawiam

POLSAT

Chłopak u góry niech się hamuje ze słowami. Myśli, że coś takiego napisze i jest fajny :) ? Nie nie jest fajny. U niego chyba jest z leczeniem za poźno jak wypisuje takie rzeczy. Jak chce to sam się może leczyć.  Demov Ciebie chyba biją w szkole bo za każdym razem płaczesz. Na Serwerze ktoś Ciebie zabije i od razu " masz dedy", "masz dedy". Tylko płakać potrafisz. Ja nie pilnuje porządku ? A kto wbija na Serwer banuje za skracanie itd ? Ty może co nie ? Nic Mi nie zgłaszasz i nie kłam teraz. Ośmieszasz to Ty się na forum. Czekam na następną skargę jaką napiszesz za niedługo jak znowu dostaniesz bana :].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności