MiczuMily Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/miczumily/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/szymzimoje/ Nick oskarżonego: *****kozła Opis sytuacji: Otóż dostałem bana na 30 min za zabicie jednego ct w zabawie oitc. Lecz skąd mam wiedzieć jako gracz który powraca po przerwie, że taki błąd występuje hmm?? Oraz czemu admin nie wytłumaczy mi co zrobiłem tylko od razu daje bana kiedy w moim sourceban jest tylko jeden ban z przed 5 miesięcy 🙃Ale mniejsza z tym, admin wsm był nie aktywny przez mapę lecz nagle się obudził. Wcześniej chyba w 2 rundzie gracz przejął kontrolę zabił chyba 2 osoby po czym dał mu życzenie a z tego co wiem tak nie wolno i zero jakiejkolwiek reakcji ze strony pana admina. Później józek dostał muta na 120 min za obrazę gdy inny gracz go prowokował a nie dostał tylko ostrzeżenie. No ale cóż ban i tak minie do czasu rozpatrzenia skargi ale liczę na jakąś reakcje 🤷♀️ Edit: Dodaję pkt z regulaminu admina 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Serwer: JB#1 Dowody: mapa ba_jail_medieval_csgo z godziny 16 dnia 04.10.2020 @ UnBan Team 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knoppers Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 "Lecz skąd mam wiedzieć jako gracz który powraca po przerwie, że taki błąd występuje hmm?? " odpowiedz :a skąd administrator ma wiedzieć ze miałeś jakąś przerwę ? "admin wsm był nie aktywny przez mapę lecz nagle się obudził." odpowiedz: moze miał cos w tym czasie do zrobienia ze mogło go nie być przez chwile "Oraz czemu admin nie wytłumaczy mi co zrobiłem tylko od razu daje bana " odpowiedz: powód powinieneś mieć napisany jak dostajesz bana Później józek dostał muta na 120 min za obrazę gdy inny gracz go prowokował a nie dostał tylko ostrzeżenie. odpowiedz: zależy jesli troche go prowokawali to mogą dostać ostrzeżenie a jak Juzek dostał ostrzeżenie i zaczoł wazywać graczy to dostał słusznie muta Fakt administrator powinien dać ostrzeżenie dla gracza. 1 SPAM 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda Przez SK4N3R, 4 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 bylem nieaktywny poniewaz mialem kilka waznych telefonow. Jozek dostal odrazu mute poniewaz dostal juz ostrzezenie na poprzedniej mapie a ten drugi dostal na tej mapie. Ban jak i mute nadane prawidlowo , skad mam wiedziec ze byles nieaktywny przez 5mies. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 O ile mi wiadomo ostrzeżenia się resetują z poprzedniej mapy. Czyli widać że nie czytałeś regulaminu. I nie wiem jakim cudem ty admina dostałeś, jeśli regulaminu nie czytałeś. 2 SPAM Przez SK4N3R, 4 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Skarga leży 10 dni, a Unban Team wciąż nie rozpisał skargi, dlatego zrobiłem to za nich. Spoiler 18:56 Tigersclaw - "No chuj ku*wa" - admin nie zwraca na to uwagi 19:22 Tigersclaw - "Chuj Ku*wa" - admin nie zwraca uwagi. 21:24 Tigersclaw - "Chyba cię pojebało" - admin dalej nic. 22:10 Tigerclaw - "No nie, ku*wa" - i znowu brak reakcji ze strony admina 23:45 MilczuMiły [T] zabija TigersClaw [CT] na początku rundy podczas OneInTheChamber day 24:00 - 24:20 TigersClaw krzyczy do MiczuMiły "Bana masz" zagłuszając innych 24:20 Borzczy Gaming - "Bo ja za to dostałem bana ku*wa" - i nic Gracze kłócą się o to, czy pierwsza osoba może zabić ct'ka 25:05 MiczuMiły dostaje bana 25:54 TigersClaw - "kto taki mądry, że zaczął do mnie napier*alać" 26:03 Borszczu Gaming - "Ku*wa Tiger" 26:05 Czupisk krzyczy "ez" kilkukrotnie, po zabiciu ct'ka 26:21 TigersClaw - "kill w konsoli, ku*wa" - nic się nie dzieje ze strony admina 26:27 Blumson - "Utkaj łeb" do Ronaldinho Gaucho 26:55 - 27:30 Blumson - prowokowanie józka - przestań płakać", "uważasz się za kogoś lepszego kidzie?", "idź do przedszkola kidzie", "żal mi ciebie" 27:20 jozek dostaje gaga na 120 minut za obrażanie (nie mam dostępu do chatu tekstowego w demku) Później na serwer wchodzi admin Nastkaa, po freekilach CT'cy dają zabawę. @ SchMidTdecyzja należy do Ciebie. Zabicie TigersClaw przez MiczuMily było spowodowane Bugiem - to nie powinno nic wystąpić. Admin nie ostrzegał graczy przed nadawaniem im kar. Edytowane 13 Października 2020 przez Tomgra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 18:56 Tigersclaw - "No chuj ku*wa" - admin nie zwraca na to uwagi prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 19:22 Tigersclaw - "Chuj Ku*wa" - admin nie zwraca uwagi. prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 21:24 Tigersclaw - "Chyba cię pojebało" - admin dalej nic. prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 22:10 Tigerclaw - "No nie, ku*wa" - i znowu brak reakcji ze strony admina prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 23:45 MilczuMiły [T] zabija TigersClaw [CT] na początku rundy podczas OneInTheChamber day miczu myślę że by nie grał na szkodę serwera, nie wiedział trudno każdemu się zdarza. W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 24:00 - 24:20 TigersClaw krzyczy do MiczuMiły "Bana masz" zagłuszając innych prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 24:20 Borzczy Gaming - "Bo ja za to dostałem bana ku*wa" - i nic prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 25:05 MiczuMiły dostaje bana dlaczego? Brak wytłumaczenie dlaczego ban, nic powiedzenie słowa do tego. Jest to bug serwera więc powinniśmy tłumaczyć graczom, że nie może tak robić. W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 25:54 TigersClaw - "kto taki mądry, że zaczął do mnie napier*alać" prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 26:03 Borszczu Gaming - "Ku*wa Tiger" prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 26:05 Czupisk krzyczy "ez" kilkukrotnie, po zabiciu ct'ka prawda, ale nie uznajmy tego za prowokacje,. W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 26:21 TigersClaw - "kill w konsoli, ku*wa" - nic się nie dzieje ze strony admina prawda W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 26:27 Blumson - "Utkaj łeb" do Ronaldinho Gaucho bylo to razowe W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 26:55 - 27:30 Blumson - prowokowanie józka - przestań płakać", "uważasz się za kogoś lepszego kidzie?", "idź do przedszkola kidzie", "żal mi ciebie" gdzie mut? W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 27:20 jozek dostaje gaga na 120 minut za obrażanie dlaczego jozek dostal gaga, a blumson nie? Pytania. Dlaczego tiger jest aż tak faworyzowany @ Admin JB #1boicie się go (malo jest mutow z tym zwiazany)? Chłop co drugie słowo mówi kur*a, a wy nic. Koziol 0 reakcji oprócz józka? Myślę że W dniu 14.10.2020 o 00:24, Tomgra napisał: 22:10 Tigerclaw - "No nie, ku*wa" - i znowu brak reakcji ze strony admina W tym momencie gdybyś dał muta, skargi by nie było. Tylko o tym że dałeś bana dla micza, Mogłeś wytłumaczyć miczowi dlaczego dostał bana. @ SchMidTpoprosil mnie o potwierdzenie, wiec posiada takie ode mnie Tiger - kultura - 1440 min [mute] Blumson - prowokacje, obraza - 720 min [mute] Edytowane 16 Października 2020 przez Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @ koziolek napisałem już Ci na Discordzie. (Admin otrzymuje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - najmniejsze przewinienie skończy się degradacją z racji tego że ledwo skończyłeś okres próbny) Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi