Gustaw Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Nick: gustawoImię: DanielWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?:Myślę ze jestem dobrym kandydatem na ubt ponieważ przesiaduje dosyć często na serwerach jb,1v1,onlymirage i znam dobrze społeczność tych serwerów i znam bardzo dobrze Taryfikator.Jestem osobą subiektywną i nie patrze czy ktoś jest moim znajomym i rozpisuje każdego zgodnie z taryfikatorem.Nie dawno zaczęła się szkoła i nie każdy ma czas więc chcę pomóc oraz myślę ze jestem ogarniętą osoba i dam sobie rade na tym stanowisku.Doświadczenie w ocenianiu demek:Już dosyć długo siedzę przy demkach z racji tego że jak miałem admina prawie zawsze gdy była jakaś skarga to odpalałem sobie demko z mapki i patrzyłem co i jak.Jak długo gram w CS:GO?:4 lata / 3k godzinIle czasu poświęcam forum dziennie: Gdy wrócę ze szkoły to jestem praktycznie cały czas i zerkam czy coś nowego się dzieje.Znajomość SM:3/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/xGustawwo/Kontakt;Forum,Discord - gustaw#7299,Steam ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 +Wiek +Doświadczenie +/-Aktywność na forum +Umie używać swojego mózgu Jestem na tak Danielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 +wiek +fajnie rozpisał demko Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 +wiek +doświadczenie +ogarnięty Wiadomka,że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 +ogar +doświadczenie +warto dac szansę Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Tak +Ogar +Doświadczenie +W!ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 +Wiek +doświadczenie Na tak Danielku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 ma tak +ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Na tak +ogar +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi