Joski Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick: NO NA'E Nick oskarżonego: DIamont Opis sytuacji: Admin nie ma mutacji i cały czas nadużywa mikrofonu oraz nie reaguje na zgłoszenia. Zgłosiłem 2 graczy za to, że rozmawiają bez mutacji i mnie olał i za kilka minut wyszedł z serwera 5 minut po tym na następnej mapie jeden z zgłoszonych kidów groził mi banem nick Zuhn. Dowody: Demo: Deathrun_bieber_rc2 godzina 14:20/30 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dodatkowo na kolejnych mapach również po zgłoszeniu Mu takich sytuacji dopiero po 20 zgłoszeniach może ich zmutował? Nie no przesadzam, mniej, ale i tak za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=zgloszenia&advSearch=30004&advType=where_banned Jednak nie zgłosiłem nikogo nie wiem czemu xD Do zamknięcia pomyliłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 - w zgłoszeniach nic nie ma - przez mikrofon też nic nie mówiłeś - czatu nie widzę, bo GOTV go nie rejestruje "Admin cały czas nadużywa mikrofonu" -po obejrzeniu demka, mogę powiedzieć, żeby były sytuacje, w których admin, jak i inne osoby rozmawiały, lecz nie kwalifikowałbym tego, jako nadużywanie. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi