72u Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. ✔ Aplikant musi mieć co najmniej 40 postów na Forum. ✔ Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. ✔ Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości SM*) na poziomie co najmniej 3/10. ✔ Aplikant musi mieć CS:GO. ✔ Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie. ✔ Nick: 72uImię: HubertWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Wiele Osób czy to na tej czy na innej serwerowni mówiło mi, że jestem w gorącej wodzie kąpany tak samo było w szkolę ale wydaję mi się że poszło to w dobrą stronę. Jeżeli to ja bym dostał tą odpowiedzialność zajmowania się UBT czyli oglądania demek rozpisywania się, przy pomocy w tym myślę że dlatego jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Jestem osobą uczciwą i nigdy bym nie faworyzował graczy, a właśnie próbował przestrzegania regulaminu/taryfikatora banów. Jako iż z właśnie rozpisywanie się oglądanie demek to mi raczej sprawia pasję i nikt mnie do tego nie zmusza rozumiem, że UBT to jest 'praca' ponieważ trzeba zgodnie z regulaminem rozpisać demko dokładnie przyjrzeć się danej sytuacji i to moim zdaniem jest moją pasją. Na innej sieci serwerów posiadałem odpowiedzialność pracy przy demkach/rozpatrywaniu skarg i szło mi do bardzo dobrze usłyszałem wtedy słowa, że bardzo dobrze mi to idzie przestrzegam regulaminu i co najważniejsze nie faworyzuje. Na początku mojej przygody z UBT i pisaniu mojego 1-podania miałem wiele podzielonych szans tzn. wiele osób mi pomogło w tym, a też wiele osób myślało że na mój wiek to za dużo żebym sie w to nie pchał ale chyba to właśnie mi pomogło do napisanie tego podania u was. Chciałbym na koniec mojej 'rozpiski' dodać że umiem raczej dobrze komunikować się z graczmi/użytkownikami i dlatego właśnie chciałbym pomóc forum by to szło w jak najlepszą stronę, a forum i cała serwerownia się rozwijała. Wiele Osób może jeszcze mnie nie znać tutaj, ale z czasem powinno to się zmienić i dlatego własnie postanowiłem napisać podanie.Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Tak Jak pisałem wyżej jakiś czas temu miałem UBT na innej sieci serwerów i szło mi to dobrze, a zajmowałem się tym około 3-4miesięcyJak długo gram w CS:GO?: Od 2017 Roku coś około tych czasów. Jak na to konto 72u co mam teraz mam tam przegrane te 400h, ale niestety moje konto zostało skradzione i nie mam jak odzyskać starego konta.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Długo myślę, że prawie połowę dnia przesiedzę na forum czy to na Telefonie/Komputerze/Telewizorze. Gdy oglądam sobie jakiś film z rodziną czy samemu to zawsze gdzieś tam mam w telefonie otwarte forum więc jak najszybciej po prostu staram się patrzeć co i jak nowego.Znajomość SM: 4-5/10Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) https://steamcommunity.com/id/kaeerus72u - Oczywiście te dane podane w informacjach steam są trochę takie fałszywe, ale to chyba już każdy robił :v oczywiście to jest do zmiany. Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Tutaj myślę, że najlepiej będzie przez Forum czy to aplikację STEAM. Edytowane 21 Września 2020 przez 72u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 21 Września 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Zerowy staż w naszej sieci (konto nawet miesiąca nie ma) 43 posty, które wyglądają jak gdyby były napisane właśnie pod możliwość ubiegania się o tą rangę. Nie wiele osób cię kojarzy. Nie byłeś również adminem na żadnym naszym serwerze. Zwolniło się miejsce, od razu rzucileś się do pisania pisania. Jestem na nie, może najpierw zacznij od admina na jakimś serwerze, na którym grasz? Edytowane 21 Września 2020 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Lubię Cię, ale nie konto na forum masz prawie miesiąc poznaj lepiej wszystkie osoby na arenie i więcej się udzielaj na forum. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi