72u Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Propozycja to: Dodanie nowej 'zabawy' przez wardenaTreść: Zabawa Polegająca na: [WARDEN] Rozpoczyna zabawę w właśnie Wirusa. Wyznacza teren markerem lub po prostu w jakimś pomieszczeniu np;. Piłka Nożna. daję osobie pustą broń np;. usp-s, glock-18, ak-47. Wyrzucą ją danej osobie daję np;. Dwie Minuty na tą zabawę i o co chodzi jeżeli dał osobie tą broń to osoba ta z bronią jest 'zakażona' a dokładniej broń która nosi jest zakażona. TT który posiada pustą broń ma za zadanie wyrzucić tą broń do innego TT i tak w kółko, aż WARDEN powie STOP lub czas określony w moim przypadku były to 2 minuty osoba z bronią ginie, ale tutaj jest haczyk że wiele osób chciało by oszukać i trzymać broń aż do 1minuty 55sekund i wyrzucić ją TT i uciekać a ten TT nie może już nic zrobić bo nie ma czasu a to polega na tym jeżeli osoba 'zainfekowana' nie wyrzuci broni do 10sekund GINIE. Myślę, że nowa zabawa trochę odświeży serwer i postawi go na równe nogi. CT co rundę wykonują jakieś zabawy np;. Ostatnia Reakcja i to moim zdaniem jest bardzo bezsensowne. Prowadzący wybiera jednego ze strażników (może wybrać siebie) do roli Zdrajcy nickname Zdrajcy powinnien zostać napisany na 'chacie' drużynowym CT. Zadaniem TT jest ustawić się w rządku przy właściwym CT który jest Zdrajcą. Przeżyję ten rząd, który ustawił się przy właściwym CT. Czyli 'ZDRAJCY'. Myślę, że ta zabawa naprawdę się spodoba i jest bardzo kreatywna. Edytowane 20 Września 2020 przez 72u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 W sumie ciekawe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 nawet ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Good idea. Zawsze coś nowego ale czy ktoś to będzie używał ? bo 90% serwera chce skonczyc runde przed celami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Fajne zawszę coś nowego Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Czyli w skrócie jest to berek. Ciekawe Jestem na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Interesujące zobaczymy jak wyjdzie w praniu Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 W jakiś sposób to zmniejszym i rozszerzyłem o inne zabawy, wedle kreatywności. Komenda !pokoloruj Tylko dla wardena. Możesz wybrać do pokolorowania: 1. Jakiego chcesz TT 2. Randomowego TT 3. Randomowego CT oprócz siebie Po wyborze któreś z tych opcji, wybierasz kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi