fallan Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)fallan Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)jestem aktywna osoba i bardzo znam się z m@ tego serwera, mieliśmy lekki konflikt dlatego była rezygnacja drixowi wytłumaczyłem o co mi chodziło i czemu zrezygnowałem odpowiedział ze postara się tego nie robić a co robił nie każdy musi wiedzieć. Jestem przekonany ze jak na ten moment z wszystkich kandydatów jestem ogarnięty, najstarszy, najspokojnieszy oraz mam doświadczenie Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)bylem na adminem na 5v5 only_mirage, rt #2 dobe temu Jak długo gram w CS:GO?: od 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach wieczornych i nocnych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/fallan/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/depresjatyk3rw0/ Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Tak +wiek +doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fleszyk Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) przeciez dopiero co rezygnacje pisales XDD na nie Edytowane 19 Września 2020 przez fleszyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 xD na Nie, sądząc po tej rezygnacji o opisie znajdującym się w niej można stwierdzić że nie nadajesz się na admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Nie -Dopiero napisałeś rezygnację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Nie -dopiero napisałeś rezygnacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 20 Września 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Ej, nie ludzie, miejcie serce. Chłop podjął głupią decyzję, by napisać rezygnację, która miała na celu uświadomić pewien problem, a wy już go nie chcecie widzieć na oczy. Trzeba dać drugą szansę. Jestem na tak, byłeś dobrym adminem, choć pewnie według nich powinieneś poprawić aktywność, jeżeli to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Mogłeś powstrzymać się przed pisaniem rezygnacji, a teraz z powrotem piszesz podanie... bez sensu. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Na nie, nawet nie minęło 24h od napisania twojej rezygnacji i już chcesz wrócić? Cytat Doświadczenie [..] rt #2 dobe temu [...]mieliśmy lekki konflikt dlatego była rezygnacja drixowi wytłumaczyłem o co mi chodziło i czemu zrezygnowałem odpowiedział ze postara się tego nie robić a co robił nie każdy musi wiedzieć. Było to załatwiać podczas twojej pracy admina a nie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Nie -dopiero napisałeś rezygnacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Na nie -Dopiero napisałeś rezygnacje (Ale to mało ważne) -Podanie słabo przekonujące -Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Na Nie -Zaraz zrezygnujesz znudzi ci się -Zachowanie 1 Nie używaj koloru czerwonego i zielonego, ostatnie ostrzeżenie //zmieniam Przez RuteK, 20 Września 2020, edytowane 20 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Na nie -pisales nie dawno rezygnację - słabe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Jestem na nie. Zbyt szybko podejmujesz decyzje, zrezygnowałeś z admina i w ciągu doby ponownie składasz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 2 minuty temu, Ciosek napisał: Jestem na nie. Zbyt szybko podejmujesz decyzje, Powiedziałbym że to jest dobra cecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 banned Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi