Skocz do zawartości

[Odrzucone] podanie na admina

Udostępnij

fallan

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach)fallan
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)jestem aktywna osoba i bardzo znam się z m@ tego serwera, mieliśmy lekki konflikt  dlatego była rezygnacja drixowi wytłumaczyłem o co mi chodziło i czemu zrezygnowałem odpowiedział ze postara  się tego nie robić a co robił nie każdy musi wiedzieć. Jestem przekonany ze jak na ten moment z wszystkich kandydatów jestem ogarnięty, najstarszy, najspokojnieszy oraz mam doświadczenie
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)bylem na adminem na 5v5 only_mirage, rt #2 dobe temu
Jak długo gram w CS:GO?: od 4 lat 

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach wieczornych i nocnych

Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)
https://www.gametracker.com/player/fallan/185.30.124.110:30016/
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/depresjatyk3rw0/
Mikrofon: (Tak/Nie)tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak

ab67706c0000bebb518332165f8d1f4c47e00d53.jpg

• Administrator Forum

Ej, nie ludzie, miejcie serce. Chłop podjął głupią decyzję, by napisać rezygnację, która miała na celu uświadomić pewien problem, a wy już go nie chcecie widzieć na oczy.

Trzeba dać drugą szansę.

Jestem na tak, byłeś dobrym adminem, choć pewnie według nich powinieneś poprawić aktywność, jeżeli to możliwe.

Na nie, nawet nie minęło 24h od napisania twojej rezygnacji i już chcesz wrócić?

Cytat

Doświadczenie [..] rt #2 dobe temu
[...]mieliśmy lekki konflikt  dlatego była rezygnacja drixowi wytłumaczyłem o co mi chodziło i czemu zrezygnowałem odpowiedział ze postara  się tego nie robić a co robił nie każdy musi wiedzieć.

Było to załatwiać podczas twojej pracy admina a nie teraz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności