SzniblokTHC Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/SzniblokTHC/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) (Ninja) Piotrek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Nadużywanie permisji administratora poprzez nadanie 2 niesłusznych muteów faworyzacja poprzez nie karanie innych graczy którzy rzekomo "nadużywali mikrofonu" Ja i Buła powiedzieliśmy po 3/2 zdania na jakiś temat no poprostu gadaliśmy ale nasze wypowiedzi trwaly mniej niż 30 sekund i nie wprowadzały żadnego zamieszania jak i nikomu nie uniemożliwiały skupienie sie na grze znaczy no w sumie to po obejrzeniu demka będzie widać wyraźnie ze piotrek sam dużo nadużywał igadał bez s ensu jest nie konsekwentny faworyzuje graczy, jak i nadużywa fukncji administratora uważam że taka osoba nie p owinna znajdować sie na stanowisku administratora na jednej z większej sieci serwerowni w Polsce. Licze na wyciągnięcie jakiś konsekwencji Pozderki Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#1 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Demko z godziny 22:25 około mapa: jb_arcade_4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knoppers Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 dobrze gada polać mu 1 1 SPAM 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez RuteK, 16 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Tobie i bule mikrofon się nie wyłącza. Wiecznie macie coś do powiedzenia. Z waszej perspektywy wygląda to jako nadużywanie z mojej strony , ale to jest nadużywanie w taki sposób jak wasz robi syf przy 22 osobach na serwerze- między innymi przeszkadzacie też WARDENOWI. A nie czaiłem się z nadaniem mutów: Szniblock: Buła sam z siebie jest znany. Edytowane 17 Września 2020 przez Piotrek101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) 19:30 - Bula: Wczoraj była kopulacji w lotto 19:33- Borszczu: Wygrałeś coś? 19:38 - Bula: Nie 19:40 - Bula: Ale mogę wygrać mucika 19:41 - Piotrek mutuje bule Chciałbym dodać że Agata daje jakieś zasady na serwerze coś w stylu - mikro po mutacji , po 5 rundzie dopiero osoby bez mutacji mogą wejść do ct 22:53 - Szniblok: Płakać mi się trochę chce, bo tyle gram na serwerze i nie potrafię przejść tego surfa 23:05 - Piotrek daje muta Jak było napisane osoby przechodziły sobie surfa więc wątpię że przeszkadza to coś w prowadzeniu @ SK4N3Rzostawiam to tobie. Edytowane 17 Września 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Kiedy Szniblok przechodził surfa, nie nadużywał mikrofonu. Jeżeli chodzi o wcześniejsze akcje, kilku graczy odzywało się podobnie jak Szniblok, lecz oni nie otrzymali żadnego mute'a. Przykro mi @ Piotrek101,ale w ostatnim czasie popełniłeś kilka mniejszych lub większych pomyłek. Tym razem nie może się to skończyć na ostrzeżeniu. Admin zostaje zdegradowany. Skarga została przyjęta. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi