Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołania od bana

Udostępnij

koziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na moje, nie mamy wystarczających dowodów na to, że gracz posiada WH

Argumenty:

1 runda oitc: Podejrzany mógł się spodziewać, że gracz P4TRYK wyleci przez drzwi (podejrzany również mógł je usłyszeć), przecież nie widział nikogo w głównym holu jeżeli to mogę tak nazwać

2 runda oitc: Podejrzany grał normalnie, ale jedno co mnie zastanowiło czemu zostawał wcelowany w jedną pozycję kiedy miał 1vs1 z graczem 72u, równie dobrze gracz 72u mógł przejść od dołu na shifcie zabijając go.

Edytowane przez SchMidT

widzialem to co wyslal djpiko i tam dostawalem info gdzie dokladnie jest. Nie wiem jak moge potwierdzic to ze nie mam wh ani innych wspomagaczy

R2: mogl wyleciec z 2 strony ale przewaznie jak sie gra mm czy cos to sie nie rashuje i sie patrzy w to miejsce gdzie przeciwnik stal przed chwila a katem oka patrzy na dol czy nie idzie czasami z tamtej strony

Nie patrzcie tylko na rundy z oitc, polecam na resztę też rzucić okiem.

Po samych rundach z oitc też nie byłem pewien co do słuszności zgłoszenia, natomiast po obejrzeniu reszty rund upewniłem się w moim dawnym przekonaniu. Po powrocie do domu dam dokładne minuty z dema które mnie upewniły.

Cześć 

Jako, iż jestem troszeczkę zamieszany w tą sprawę to chciałbym powiedzieć, że obejrzałem sam wszystkie demka z poprzednich dni lubię rozpisywać takie rzeczy, a że nasz kolega wyżej miał raczej owe wspomagacze patrzy się przez ściany.

***** Kozła - Kolega ma, zablokowane przegrane godziny w CS:GO ma 4 stopień nie ma rangi gra tylko na serwerze

A co Do Jego Akcji, to @ SchMidT strasznie się mylisz zwykła osoba grała, by normalnie rozumiem dla smiechu sobie podawać info, ale to nie wygląda jakby nasz ***** kozla miał info. 

Malutkie Streszczenie - BAN jak najbardziej słuszny.

Edytowane przez 72u

Wiem, że nie powinniśmy tutaj robić spamu, ale myślę, że tym razem też coś wniosę do tematu:

Obejrzałem demko tak jak napisałeś Kygo, i nie widzę nic konkretnego co miałoby wskazywać na wh, albo praktycznie widział/spodziewał się albo słyszał ctków. Nie jestem pewien co do rundy gdzie ostatni żywy CT został w secrecie a Pan podejrzany pobiegł do niego, mogło to być równie info od jakiegoś kolegi z serwera.

Po tym podtrzymuję swoją teorię, że powinien dostać UB za niewystarczające dowody świadczące o cheatach, ale dostać bana za info na ts bądź innym komunikatorze, no chyba, że posiadasz inne dowody w postaci nagrania,demka. Bo dowód który został podany w zgłoś cheatera nie wystarcza na tyle aby takową osobę ukarać. Nie rozumiałbym wtedy sensu wydawania pieniędzy na serwer licząc się z tym, że może zostać zbanowany pernamentnie za cheaty.

Będę cię nazywać kozłem,nie chce pisać całego nicku ;d

16:33 Kozioł wychodzi na pewniaka wcelowany w lewo gdzie jest P4TRYK, totalnie zignorował to, że może wyjść z gr lub z tunelu prowadzącego na drugą mapę. Ale fakt, mógł słyszeć strzały.

17:10 Wcelował się w wyjście z climba, przez to zignorował ponownie wyjście z tunelu i gr

17:17 Ciągle wychyla i patrzy na SLOWMO, przez jakiś czas go nie ma prawa widzieć a od razu przechodził tak aby ten nie mógł go trafić, to prawda po chwili mógł już się domyślić, że ct próbuje do niego podejść

17:39 Praktycznie patrzy przez ścianę na ostatniego ct, czy muszę coś więcej dodawać?

20:02 Patrzenie przez ścianę? ;/ 

21:15 Po wskoczeniu do secreta na pewniaka poszedł w lewo (w stronę ct'ka)

21:42 Dobrze wiedział gdzie ma wychylić 

23:32 Zakładając, że zobaczył gracza sara w secrecie przez ścianę.. bardzo dobrze zrobił przyklejając się do ściany tak, żeby miał jak największą szansę uciec. Ciekawe dlaczego też postanowił cofnąć się w miejsce gdzie wcześniej widział ct'ka. Bardziej naturalną reakcją byłoby uciekanie od kogoś kto może cię zabić. Kozioł tak zrobił, tylko że zobaczył sarę przez ścianę

25:20 Wiedział, że Ronaldo jest za one way'em i nie wychylał bo jego koledzy ginęli. Ale po chwili gdy Ct już wyszedł z tego pomieszczenia to nagle Kozioł wychyla wcelowany w niego gdy ten wychodzi z innej pozycji

26:55 W tej rundzie zauważył, że do cel zbliża się dwóch strażników, grzecznie postanowił wykonywać polecenia, bo wiedział, że nie da rady zabić dwóch na raz

29:45 Wiedział, że strażnicy podeszli już na blisko i wcelował się zanim wyskoczyli

Dodam jeszcze raz, wcześniej już zauważyłem, że grasz bardzo dziwnie i wiesz dużo więcej niż inni, niestety wtedy nie miałem czasu tego sprawdzać i odpuściłem. 

Cytat

Nie rozumiałbym wtedy sensu wydawania pieniędzy na serwer licząc się z tym, że może zostać zbanowany pernamentnie za cheaty. 

@ SchMidT

A giraffe? major rt2 ? xd

Edytowane przez IGonnaHitYa

16:33 Kozioł wychodzi na pewniaka wcelowany w lewo gdzie jest P4TRYK, totalnie zignorował to, że może wyjść z gr lub z tunelu prowadzącego na drugą mapę. Ale fakt, mógł słyszeć strzały.
16:23 - słychać strzał z lewej strony
16:30 - słychać otwierającą się brama z lewej strony
16:32 P4TRYK zabija Five, zostaje 1vs1 - prosty wniosek, gdzie może być ostatni przeciwnik

17:10 Wcelował się w wyjście z climba, przez to zignorował ponownie wyjście z tunelu i gr
17:08 - słychać otwierającą się bramę

17:17 Ciągle wychyla i patrzy na SLOWMO, przez jakiś czas go nie ma prawa widzieć a od razu przechodził tak aby ten nie mógł go trafić, to prawda po chwili mógł już się domyślić, że ct próbuje do niego podejść

17:39 Praktycznie patrzy przez ścianę na ostatniego ct, czy muszę coś więcej dodawać?

17:37 - słychać skok CT

20:02 Patrzenie przez ścianę? ;/ 

:peeposhrug:

21:15 Po wskoczeniu do secreta na pewniaka poszedł w lewo (w stronę ct'ka)

21:07 - sara (TT) wychodzi z secreta, można było założyć, że CT jest po lewej stronie

21:42 Dobrze wiedział gdzie ma wychylić
21:41 - TT strzela z SSG do CT, kozioł zaczyna się buntować i wychyla w jedyną możliwą stronę

23:32 Zakładając, że zobaczył gracza sara w secrecie przez ścianę.. bardzo dobrze zrobił przyklejając się do ściany tak, żeby miał jak największą szansę uciec. Ciekawe dlaczego też postanowił cofnąć się w miejsce gdzie wcześniej widział ct'ka. Bardziej naturalną reakcją byłoby uciekanie od kogoś kto może cię zabić. Kozioł tak zrobił, tylko że zobaczył sarę przez ścianę
23:34 otwierają się drzwi i widać w secrecie sarę (CT)

25:20 Wiedział, że Ronaldo jest za one way'em i nie wychylał bo jego koledzy ginęli. Ale po chwili gdy Ct już wyszedł z tego pomieszczenia to nagle Kozioł wychyla wcelowany w niego gdy ten wychodzi z innej pozycji
24:55-25:10 CT strzela przez one way'a (wiadomo, gdzie jest CT)
25:10 - kozioł wychyla w miejsce, w którym nie ma CT

25:16 - słychać strzały CT poza pomieszczeniem

25:19 - kozioł wychyla, nie widzi CT
25:21 - kozioł drugi raz wychyla, zauważa CT

normalne wychylanie

26:55 W tej rundzie zauważył, że do cel zbliża się dwóch strażników, grzecznie postanowił wykonywać polecenia, bo wiedział, że nie da rady zabić dwóch na raz

26:45 - kozioł próbował się zbuntować, lecz mu to nie wyszło. 

29:45 Wiedział, że strażnicy podeszli już na blisko i wcelował się zanim wyskoczyli

29:45 - przed tym jak kozioł się wcelował, słychać było strzały CT. 

Niewystarczające dowody, UB

W dniu 6.09.2020 o 21:48, szymzi napisał:

widzialem to co wyslal djpiko i tam dostawalem info gdzie dokladnie jest. 

Ban na 5 dni 

Odwołanie od bana zostało przyjęte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności