koziolek Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Nick: ***** kozla Nick admina: igonnahitya Długość bana: Permanentny Data i godzina: 2020-09-06 18:42 Serwer: Jailbreak #1 Powód bana: czit Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Nie pamietam nazwy tej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Bana dostałeś z zgłoszenia, już kiedyś Cię obserwowałem i podejrzewałem cię o wh. Teraz się to potwierdziło, na info to nie wyglądało za szybko reagowałeś na zmianę pozycji przeciwnika. @ mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) Jak na moje, nie mamy wystarczających dowodów na to, że gracz posiada WH Argumenty: 1 runda oitc: Podejrzany mógł się spodziewać, że gracz P4TRYK wyleci przez drzwi (podejrzany również mógł je usłyszeć), przecież nie widział nikogo w głównym holu jeżeli to mogę tak nazwać 2 runda oitc: Podejrzany grał normalnie, ale jedno co mnie zastanowiło czemu zostawał wcelowany w jedną pozycję kiedy miał 1vs1 z graczem 72u, równie dobrze gracz 72u mógł przejść od dołu na shifcie zabijając go. Edytowane 6 Września 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 widzialem to co wyslal djpiko i tam dostawalem info gdzie dokladnie jest. Nie wiem jak moge potwierdzic to ze nie mam wh ani innych wspomagaczy R2: mogl wyleciec z 2 strony ale przewaznie jak sie gra mm czy cos to sie nie rashuje i sie patrzy w to miejsce gdzie przeciwnik stal przed chwila a katem oka patrzy na dol czy nie idzie czasami z tamtej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Nie patrzcie tylko na rundy z oitc, polecam na resztę też rzucić okiem. Po samych rundach z oitc też nie byłem pewien co do słuszności zgłoszenia, natomiast po obejrzeniu reszty rund upewniłem się w moim dawnym przekonaniu. Po powrocie do domu dam dokładne minuty z dema które mnie upewniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72u Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Cześć Jako, iż jestem troszeczkę zamieszany w tą sprawę to chciałbym powiedzieć, że obejrzałem sam wszystkie demka z poprzednich dni lubię rozpisywać takie rzeczy, a że nasz kolega wyżej miał raczej owe wspomagacze patrzy się przez ściany. ***** Kozła - Kolega ma, zablokowane przegrane godziny w CS:GO ma 4 stopień nie ma rangi gra tylko na serwerze A co Do Jego Akcji, to @ SchMidT strasznie się mylisz zwykła osoba grała, by normalnie rozumiem dla smiechu sobie podawać info, ale to nie wygląda jakby nasz ***** kozla miał info. Malutkie Streszczenie - BAN jak najbardziej słuszny. Edytowane 7 Września 2020 przez 72u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Wiem, że nie powinniśmy tutaj robić spamu, ale myślę, że tym razem też coś wniosę do tematu: Obejrzałem demko tak jak napisałeś Kygo, i nie widzę nic konkretnego co miałoby wskazywać na wh, albo praktycznie widział/spodziewał się albo słyszał ctków. Nie jestem pewien co do rundy gdzie ostatni żywy CT został w secrecie a Pan podejrzany pobiegł do niego, mogło to być równie info od jakiegoś kolegi z serwera. Po tym podtrzymuję swoją teorię, że powinien dostać UB za niewystarczające dowody świadczące o cheatach, ale dostać bana za info na ts bądź innym komunikatorze, no chyba, że posiadasz inne dowody w postaci nagrania,demka. Bo dowód który został podany w zgłoś cheatera nie wystarcza na tyle aby takową osobę ukarać. Nie rozumiałbym wtedy sensu wydawania pieniędzy na serwer licząc się z tym, że może zostać zbanowany pernamentnie za cheaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Jak dla mnie gracz czysty. Mało na tym demku widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Będę cię nazywać kozłem,nie chce pisać całego nicku ;d 16:33 Kozioł wychodzi na pewniaka wcelowany w lewo gdzie jest P4TRYK, totalnie zignorował to, że może wyjść z gr lub z tunelu prowadzącego na drugą mapę. Ale fakt, mógł słyszeć strzały. 17:10 Wcelował się w wyjście z climba, przez to zignorował ponownie wyjście z tunelu i gr 17:17 Ciągle wychyla i patrzy na SLOWMO, przez jakiś czas go nie ma prawa widzieć a od razu przechodził tak aby ten nie mógł go trafić, to prawda po chwili mógł już się domyślić, że ct próbuje do niego podejść 17:39 Praktycznie patrzy przez ścianę na ostatniego ct, czy muszę coś więcej dodawać? 20:02 Patrzenie przez ścianę? ;/ 21:15 Po wskoczeniu do secreta na pewniaka poszedł w lewo (w stronę ct'ka) 21:42 Dobrze wiedział gdzie ma wychylić 23:32 Zakładając, że zobaczył gracza sara w secrecie przez ścianę.. bardzo dobrze zrobił przyklejając się do ściany tak, żeby miał jak największą szansę uciec. Ciekawe dlaczego też postanowił cofnąć się w miejsce gdzie wcześniej widział ct'ka. Bardziej naturalną reakcją byłoby uciekanie od kogoś kto może cię zabić. Kozioł tak zrobił, tylko że zobaczył sarę przez ścianę 25:20 Wiedział, że Ronaldo jest za one way'em i nie wychylał bo jego koledzy ginęli. Ale po chwili gdy Ct już wyszedł z tego pomieszczenia to nagle Kozioł wychyla wcelowany w niego gdy ten wychodzi z innej pozycji 26:55 W tej rundzie zauważył, że do cel zbliża się dwóch strażników, grzecznie postanowił wykonywać polecenia, bo wiedział, że nie da rady zabić dwóch na raz 29:45 Wiedział, że strażnicy podeszli już na blisko i wcelował się zanim wyskoczyli Dodam jeszcze raz, wcześniej już zauważyłem, że grasz bardzo dziwnie i wiesz dużo więcej niż inni, niestety wtedy nie miałem czasu tego sprawdzać i odpuściłem. Cytat Nie rozumiałbym wtedy sensu wydawania pieniędzy na serwer licząc się z tym, że może zostać zbanowany pernamentnie za cheaty. @ SchMidT A giraffe? major rt2 ? xd Edytowane 7 Września 2020 przez IGonnaHitYa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 16:33 Kozioł wychodzi na pewniaka wcelowany w lewo gdzie jest P4TRYK, totalnie zignorował to, że może wyjść z gr lub z tunelu prowadzącego na drugą mapę. Ale fakt, mógł słyszeć strzały.16:23 - słychać strzał z lewej strony 16:30 - słychać otwierającą się brama z lewej strony 16:32 P4TRYK zabija Five, zostaje 1vs1 - prosty wniosek, gdzie może być ostatni przeciwnik 17:10 Wcelował się w wyjście z climba, przez to zignorował ponownie wyjście z tunelu i gr17:08 - słychać otwierającą się bramę 17:17 Ciągle wychyla i patrzy na SLOWMO, przez jakiś czas go nie ma prawa widzieć a od razu przechodził tak aby ten nie mógł go trafić, to prawda po chwili mógł już się domyślić, że ct próbuje do niego podejść 17:39 Praktycznie patrzy przez ścianę na ostatniego ct, czy muszę coś więcej dodawać? 17:37 - słychać skok CT 20:02 Patrzenie przez ścianę? ;/ 21:15 Po wskoczeniu do secreta na pewniaka poszedł w lewo (w stronę ct'ka) 21:07 - sara (TT) wychodzi z secreta, można było założyć, że CT jest po lewej stronie 21:42 Dobrze wiedział gdzie ma wychylić21:41 - TT strzela z SSG do CT, kozioł zaczyna się buntować i wychyla w jedyną możliwą stronę 23:32 Zakładając, że zobaczył gracza sara w secrecie przez ścianę.. bardzo dobrze zrobił przyklejając się do ściany tak, żeby miał jak największą szansę uciec. Ciekawe dlaczego też postanowił cofnąć się w miejsce gdzie wcześniej widział ct'ka. Bardziej naturalną reakcją byłoby uciekanie od kogoś kto może cię zabić. Kozioł tak zrobił, tylko że zobaczył sarę przez ścianę23:34 otwierają się drzwi i widać w secrecie sarę (CT) 25:20 Wiedział, że Ronaldo jest za one way'em i nie wychylał bo jego koledzy ginęli. Ale po chwili gdy Ct już wyszedł z tego pomieszczenia to nagle Kozioł wychyla wcelowany w niego gdy ten wychodzi z innej pozycji24:55-25:10 CT strzela przez one way'a (wiadomo, gdzie jest CT) 25:10 - kozioł wychyla w miejsce, w którym nie ma CT 25:16 - słychać strzały CT poza pomieszczeniem 25:19 - kozioł wychyla, nie widzi CT 25:21 - kozioł drugi raz wychyla, zauważa CT normalne wychylanie 26:55 W tej rundzie zauważył, że do cel zbliża się dwóch strażników, grzecznie postanowił wykonywać polecenia, bo wiedział, że nie da rady zabić dwóch na raz 26:45 - kozioł próbował się zbuntować, lecz mu to nie wyszło. 29:45 Wiedział, że strażnicy podeszli już na blisko i wcelował się zanim wyskoczyli 29:45 - przed tym jak kozioł się wcelował, słychać było strzały CT. Niewystarczające dowody, UB W dniu 6.09.2020 o 21:48, szymzi napisał: widzialem to co wyslal djpiko i tam dostawalem info gdzie dokladnie jest. Ban na 5 dni Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi