Pawelek Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Paweeeeel/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Piotrek101 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Piotrek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) po wejściu na serwer w kolejnej rundzie był event, nie zrozumiałem, bo na początku rundy dopiero byłem i nie wiedziałem o co chodzi, zbuntowałem się, zabiłem prowadzącego, a Piotrek dał mi perma za to, po czym jak się okazało to był błąd, dopiero po napisaniu do am1zng (innego admina), potem ktoś dał mi ub, w regulaminie jest że ub powinien być od razu, jeżeli przez przypadek, a nie po ponad 15 minutach od zajścia. Mogę dostać bana za popsucie eventu 2h czy ileś. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#1 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) logi banów, demko mapa jb_clouds final5 około 21:37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Za każdym razem jak wchodził nowy gracz "SZMIT" przypominał o tej zasadzie. Ty jak zawsze musiałeś odwalać pajacerke więc dostałeś bana na 60 minut. A jako iż sie pomyliłem dostałeś UB po 15 minutach . Nawet w powodzie miałeś wpisaną 60 ... Więc naprawdę ... Ale jeżeli nie pasuje ci że dostałeś bana z 60 minut na 15 to mogę nadać ci te 2h które tak bardzo chcesz Edytowane 4 Września 2020 przez Piotrek101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Nie wiem czy jest sens sprawdzania demka, faktycznie jest jak mówi, mówiłem do osoby od której dostałeś bana jakieś 2min po zajściu, żeby Ci dał ub i poprawił karę. Za zbuntowanie się po prostu powinieneś otrzymać 1h bana, lecz z tego co widziałem nie grałeś po dostaniu ub więc dodatkowa kara nie jest potrzebna Edytowane 4 Września 2020 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 4 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 1 minutę temu, Piotrek101 napisał: Ty jak zawsze musiałeś odwalać pajacerke Jak zawsze to znaczy kiedy ? Nie przypominam sobie, aby coś takiego się kiedyś zdarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi