Br0wn Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Nowa rzecz Temat: Jako, iż czasem udzielam się w dziale redakcji uważam, że przydałaby się pewna rzecz. Tzn możliwość zaplanowania dodania posta. Np. Zrobiłem 2 wywiady i nie chce publikować 2 na raz i teraz przydałaby się opcja zaplanuj publikacja posta/postu. Spoiler Np na godzinę 19:00 12.09.2020 Nie było by takich przypadków, że przypadkiem wywiad się zamknął (z tego co wiem takiego pecha miał @ Ciosek) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Jak sie da to na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Takie coś już jest zrobione, wystarczy mieć odpowiednie uprawnienia Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Jest taka opcja dla osób z konkretnymi uprawnieniami, nie widzę sensu dawania ich każdemu użytkownikowi, nie. 1 godzinę temu, BrownBrut napisał: Nie było by takich przypadków, że przypadkiem wywiad się zamknął (z tego co wiem takiego pecha miał @ Ciosek) jemu się usunęło z archiwum steama, wystarczy skopiować wywiad do notatnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Nie jest to potrzebne na forum moim zdaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Niestety prawdopodobnie nie jest to możliwe na silniku ips. Nie znalazłem nic takiego, jeśli ktoś znajdzie to proszę o podesłanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi