T0M3K Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Propozycja to: Całkowite zablokowanie negev'a bądź ustawienie limitu Treść: Moim zdaniem, negev na OM nie powinien być dostępny do gry, broń według mnie nie ma kompletnie sensu na takim serwerze, gdyż -Przykładowo jest 16 osób na serwerze, 3 osoby kupują negeva i walą nim całą rundę po różnych pozycjach, wtedy drużyna przeciwna nie ma ŻADNYCH szans. -Negev jest coś typem zablokowanego G3SG1 czy Scar'a 20, psuje on rozgrywkę, a ludzie po prostu denerwują się grając na osoby, które nimi zazwyczaj "trollują'' nie dając możliwości zrashowania np rampy przez tt Osobiście jestem za całkowitym zablokowaniem negeva, na innej sieci pięknie to presperuje, aczkolwiek chętnie przeczytam propozycję innych użytkowników:) Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Mikru 1 Zmieniam nazwe tematu z "Propozycja" na bardziej okreslajaca temat, przeczytaj regulamin forum. Przez Mikru, 30 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Negev to zwykła broń jak inne, po prostu gracze rzadko się z nią spotykają i nie umieją na nią grać Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 przeciez od negeva mozna sie latwo obronic xD nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Bez sensu w takim razie trzeba byłoby zrobić to samo z p90 m249 Na nie Xxddddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nie, szczerze nie spotkałem się jeszcze żeby choćby jedna osoba trollowała z negeva nie mówiąc o 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi