Karczmi Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Typ Grafiki: AvatarTematyka: Coś żółtego z psem "Shiba."Wymiary: Takie jak na Discordzie.Kolorystyka: Żółty kolor.Napis/y: KInne uwagi: Chce aby był to avatar na Discorda. Niech będzie żółty i w tle niech będzie widniał pies co nazywa się "Shiba." Chcę jeszcze dodać że literka "K" ma być dość duża żeby było ją dobrze widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zrobiłem troszeczkę przeźrozystą tą literkę "K" by było bardziej. Widać shibe. Tutaj znajdziesz avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 14 minut temu, Dixit1337 napisał: Zrobiłem troszeczkę przeźrozystą tą literkę "K" by było bardziej. Widać shibe. Tutaj znajdziesz avatar. Kurde fajnie by było jak by litera była napisana czarnym kolorem czy mógłbyś to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Trochę miałem przerwę wiec może nie jakieś genialne xD Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 17 godzin temu, wiesiu_HACKER napisał: Trochę miałem przerwę wiec może nie jakieś genialne xD Ukryj zawartość Dzięki czekam na kolejne prace potem wybiorę najładniejszą 1 Wystarczy że raz podziękujesz wszystkim za pracę na końcu, najlepiej nagrodzić grafików emotką będą wiedzieć na ile ci się podoba bo tak robi się nie potrzebny spam ;)) Przez RuteK, 30 Sierpnia 2020, edytowane 30 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dziękuje jeszcze raz za pracę misiaki 🐻 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi