Joski Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nick: Joski Usługa: Vip 90 dni. Data nabycia: 03-02-2019 godzina 18:00 Serwer: Surf Tier Opis problemu: Kupiłem vipa i nie mam prefiksu, bonio mi tam coś pisał, że plugin coś tam coś tam nic nie zrozumiałem xD. Np: Kamyk, easyy mają już prefiks Vipa. Ja też chcę się jakoś wyróżniać z tłumu małp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jeśli oni mają to zakładam że w cfg jakaś flaga daje. Niech easyy ustawi flagę o w cfg i jolo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 To tak ogólnie nie ma cfg na VIPa ani nic to było trzeba wgrać plugin, który powinien działać ( jeśli by coś się działo to pisać na pw do mnie lub Kamyka ) Cytat Ja też chcę się jakoś wyróżniać z tłumu małp. Za te słowa z @ KamyKustaliliśmy, że dostaniesz degrada, ponieważ jako admin powinieneś się godnie reprezentować. Moderatorzy zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 16 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi