rajek1908 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick:rajek Link do Steam : - Nick oskarżonego:wdsaksa Link do steam oskarżonego:- Opis sytuacji: podpowiadanie Mapa: jb_dust_v50 Dowody: ss @ SK4N3R Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez rajek1910 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Data: sobota, 22 sierpnia 2020, 12:53:28, tym razem obrażanie na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Nie widać poprawy w zachowaniu wdsaxy dlatego proponuję bana na 1 miesiąc, ale @ SK4N3Rzdecyduje czy miesiąc, czy inna forma kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @ UnBan Teamsprawdźcie proszę logi z soboty, 22 sierpnia 2020, ~12:53:28. Jeżeli sytuacja faktycznie miała miejsce- dajcie wdsaxie bana na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) dam parę wycinków z logów na podstawie których można dać ww karę wdsaxa: ale masz info wdsaxa: psie wdsaxa: bo jest frajerem wdsaxa: ze scarem wdsaxa: NIE RUSZYLEM SE wdsaxa: jE*BANY IDIOTO wdsaxa: TWOJ STARY CH*JEM RUSZYL wdsaxa: I BUJAL wdsaxa: BANANIE JE*BANY wdsaxa: masz fk wdsaxa: pan piz*da pi*zda wdsaxa: dj p*zido czemu cie nie mam wyciszonego? wdsaxa: psy wdsaxa: do cipy wdsaxa: twoi koledzy wdsaxa: obracaja sie wdsaxa: randomo wdsaxa: utkajcie leb A więc po sprawdzeniu logów wdsaxa ban 1 miesiąc brak poprawy, wyzwiska i podawanie info na vipchacie @ Moderatorskarga przyjęta oczywiście znaki * dodałem ja dla cenzury Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi