Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Admina!

Udostępnij

Vrodis

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Vrodis

Nick oskarżonego: xlSynacable

Skarga z powodu takiego, że admin zbanował mnie za skanowanie i nie dał żadnego ostrzeżenia przed zbanowaniem że nie można tego robić, za to dostałem bana na 30 min tak nagle.  Po drugie każdy admin powinien dawać ostrzeżenia bo mogą być to nowi gracze i nie znać regulaminu serwera. Po trzecie zbanował innego gracza za blokownie a wcale tego nie robił napewno nie ma dowodów że akurat ten gracz blokował oraz zbanował nastepnego gracza za blokowanie który rzeczywiście blokował ale nie wiadomo skąd to wiedział i znów nie dał żadnego ostrzeżenia że nie można takiego czegoś robić tylko zbanował na 30 min.

Mapa: deathrun_chemical

Parę graczy może napewno to potwierdzić. 

• Haha! 3

1. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z kar za jego złamanie. 
2. Wchodząc na nasz serwer oświadczasz, że zapoznałeś się z regulaminem. 

3. Skanowałeś = Jakie ostrzeżenie człowieku? Zniszczyłeś całą rundę i ostrzeżenie?
To niech poszkodowani gracze napiszą skargę a nie Ty dostałeś bana za skan i teraz szukasz tylko do czego by się tu dopierdzielić

• Haha! 1

zacznijmy od tego ze kazdy gracz po wejsciu na serwer ma obowiazek do zapoznania sie z regulaminem, jezeli tego nie zrobi to z automatu ponosi konsekwencje za nieprzeczytanie jego bo lamie regulamin niewiedzac o tym. Zarówno Ty jak i Twoj kolega striker gracie tu mase czasu wiec powinniscie zdawac sobie sprawe z tego jaki regulamin panuje na serwerze ale z tego co widac dalej nie zapoznaliscie sie z tym. Dodatkowo po banie caly czas trules mi dupe jakim to jestem adminem razem z kolega patronusem ktory dal tekst "cala administracja jest tutaj zjebana", ktos zlamal regulamin i sie sprules do mnie ze nic z tym nie robie, niestety nie widze wszystkich graczy na raz co robia wiec jak czegos nie widze to nie reaguje ale sie przygladam tej osobie jak jest mi ona wskazana, do tego twoj dopisek "a powinienes miec oczy wszedzie", ciezko jest w takim razie wpisac na poczatku mapy w konsoli "record" i wyslac mi to na pw badz zlozyc skarge? Oczywscie sie nie chce i trzeba cala wine zwalic na admina. I te wasze prowokacje hah, mysliscie ze w jakis sposob na mnie wjechaliscie? xD Niestety mnie z rownowagi nie wyprowadzicie lecz jezeli dalej bedziecie jakies bezsensowne komentarze w moja strone na serwerze dawali i upominali ze czegos nie robie/cos zle robie czy cos wam sie nie spodoba to bedziecie lecieli. I Ty chciales skladac podanie na admina? Smiech na sali i to ostry

yoł

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 3

22 godziny temu, Vrodis napisał:

zbanował innego gracza za blokownie a wcale tego nie robił napewno nie ma dowodów że akurat ten gracz blokował

nie jestem w stanie zweryfikować tej sytuacji ze względu na zepsute demko lub moje problemy techniczne z CSem 1.6

resztę sam już opisałeś:

-skanowałeś = złamałeś regulamin

-inna osoba blokowała = złamała regulamin

1. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z kar za jego złamanie. 
2. Wchodząc na nasz serwer oświadczasz, że zapoznałeś się z regulaminem.

jesteś stałym bywalcem na tym serwerze- regulamin, jak i możliwa kara za łamanie regulaminu powinna być Ci znana. 

Co prawda jest też punkt z regulaminu admina mówiący o tym, że:
7. Admin ma obowiązek ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD admina lub przez kick z powodem.

lecz wnioskuję z amxbans, że na serwie był młyn, skoro w ciągu 15 minut, 5 osób złamało regulamin.

Sprawę zostawiam rangom wyższym.
@ Avgariat

@ xBonio

@ illusion666

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności