Carlo Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Mioder脖子 Wiek: 14 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Praktycznie nigdy nie byłem adminem i nigdy nie chciałem nim być, ale jak widzę co się dzieje na serwerze, jaki bałagan panuje, to czuje, że przydałoby się to wszystko ogarnąć. No ale kto ma ogarnąć jak na serwerze admina brak.... Pisze to podanie, bo chciałbym pomóc ogarnąć ten cały bałagan. Chciałbym, żeby w końcu zapanował porządek na serwerze i był to serwer z klasą, ale by móc dokonać tego celu potrzeba administratorów, więc dlatego zgłaszam podanie na to stanowisko z nadzieją że mnie przyjmiecie i ogarnę ten bajzel. Doświadczenie w adminowaniu: Tak jak wspomniałem wyżej nigdy nie byłem administratorem, jednak kiedyś musi być ten pierwszy raz, więc jeśli to ma kiedyś nastąpić, niech to będzie teraz. Raczej nie będziecie chcieli przyjąć kogoś z zerowym doświadczeniem, ale jeśli mi się uda to apeluje, że z całych sił będę się starał jak mogę. jak długo gram w cs'a?: W CS:GO gram już z ponad 4lata z przerwami (posiadam 1650h), jednak nie na tym zaczęło się moje granie w strzelaninki. Jeszcze wcześniej grałem w cs'a 1.6 ponad 2lata. W których godzinach gram na serwerze?: Na serwerze w ciągu tygodnia spędzam od 30min do 1h w godzinach 15-17. W weekendy na serwerze spędzam od 1h do 3h w godzinach 12-15 lub 21-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mioder脖子/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/xMioder/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam, Facebook, TeamSpeak, Discord, Skype Czy przeczytałeś regulamin admina?: Tak PS. Zapomniałem napisać, że nie mam przegranych 24h wymaganych na serwerze ale gram dopiero 3dni, jednak myślę, że nie jest to przeszkodą, ponieważ bardzo szybko nabije te 24h Edytowane 15 Lutego 2019 przez raveN popraweczka 1 Poprawiam linki GT oraz Steam. Przez raven, 15 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na NIE: -aktywność -wiek -doświadczenie Gdyby nie aktywność dałbym Ci szansę. Wbij wymagane godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlo Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Staram się wbijać te godziny, ale trudno jest połączyć obowiązki z przyjemnością kiedy musze sie uczyć na test ósmoklasisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na Tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na NIE --wiek --aktywności --Doświadczenie Pograj trochę i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na NIE ,ale jak poprawisz aktywność to jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) A niech strace na tak! Ale aktywność masz poprawić ! Edytowane 15 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Popraw tą aktywność Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jestem na NIE Mam pytanie Panowie, dlaczego to nie jest odrzucone skoro aplikant nie ma przegranych 24 godzin na serwerze? A tak poza tym -GT -Aktywność( 4 dni bez wejścia na serwer) -Na serwerze grasz od paru dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Przecież ty na serwerze grasz dopiero 4 dni (10godzin) Ja 10 godzin to w jeden dzień robię. +/-sm -wiek -aktywność Mam nadzieję, że poprawisz aktywność. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi