Karczmi Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Typ Grafiki: BannerTematyka: Czerwono/Czarny bez żadnych obrazków typu z gry cs:goWymiary: 2560 x 1440 (czyli takie jak na youtube)Kolorystyka: Czerwono/CzarnyNapis/y: KarczmiInne uwagi: Mam nadzieje że się wykażecie chce coś naprawdę fajnego i ładnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Taki Simple Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jak za free to szału ni ma Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 7 minut temu, Kellow napisał: Jak za free to szału ni ma Ukryj zawartość Nie mógłbyś zmienić te tło co jest za napisem? Nie jest one w za dobrej jakości tym bardziej jak się popatrzy w prawy górny róg. Pytam tylko jak nie chce Ci się to nie musisz 2 godziny temu, wiesiu_HACKER napisał: Taki Simple Pokaż ukrytą zawartość Co do twojej pracy jest bardzo fajna i nie mam żadnych uwag, ale czekam jeszcze na inne potem wybiorę najładniejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Spoiler Nie ma efektu WOW xD dopiero się uczę mam nadzieję że się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Przy okazji proszę o ocenkęhttps://imgur.com/UkBfEYs Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 10 godzin temu, BrownBrut napisał: Ukryj zawartość Nie ma efektu WOW xD dopiero się uczę mam nadzieję że się spodoba Nie mam żadnych zastrzeżeń 10 minut temu, mondej napisał: Przy okazji proszę o ocenkęhttps://imgur.com/UkBfEYs Pokaż ukrytą zawartość Niedawno zacząłeś pracę z grafikami tak jak mi pisałeś i jak na niedawne zaczęcie w robieniu grafik to muszę przyznać że pracę są dość ładne. mocne 6,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Dzięki wszystkim Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi