Drix Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: Drix Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze brakuje adminów (jest ich tylko 2), często gdy jestem na serwerze osoby wyzywają się na chacie, jak i na komunikacji głosowej. Jestem ogarnięta osobą, i chciałbym pomóc adminom którzy są na tym serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Admin jb, jb#2, AWP Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Drix/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie mam piszczącego głosu Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +doświadczenie +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 na +/- aktywność +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +doświadczenie +sm +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 +doświadczenie +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 tak +wiek +doswiadzczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Tak +ogar Powodzenia z M@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Tak +doświadczenie -nie ogar życiowy +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Na Tak +Doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Na Tak +Doświadczenie +sm +aaktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Na tak +doświadczenie +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Tak +mała ilość adminów +aktywność ok jeśli wyrażasz chęci to startuj od razu o m@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Tak + Doświadczenie + Sm + Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi