sassuk Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Nick: sassuk Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadałem już admina na tym serwerze, przyda się kolejny człowiek to pilnowania porządku na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam Admina również na innym serwerze, posiadałem również nie raz na innych serwerach Jak długo gram w CS:GO?: Dokładnie maj 2015 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To zależy od wolnego czasu ale zazwyczaj w godzinach wieczornych Link GT: https://www.gametracker.com/player/sassuk/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198229593184/ Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 tak wiek sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Na tak +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Aktywność na Tak Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Kelly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 +Wiek +aktywność +Nie raz cie na serwerze widziałem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 +wiek +aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Na tak +Wiek +Aktywność +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 +Wiek +Doświadczenie W miarę dobra aktywność. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuLLerS Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Oczywiście że na TAK zaufane osoby są nam potrzebne a adminów jest zbyt mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi