Koncu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Nick:Koncu Nick oskarżonego:Anonim(admin) i Mroku Opis sytuacji:Anonim - nie rozpatruję zgłoszeń, gdy zacząłem go o tym upominać na say'u powiedział "ja z wami nie wytrzymam" po czym wyszedł z serwera. Mroku - Obraża w nicku Dowody: Demko mapa summer_jail_v2 Historia nicków - https://steamcommunity.com/profiles/76561198440179928/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 sam miałes taki nick nie wiem po co płaczescz (sam obrazałes w nicku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 XD mroku naucz sie pisac stulejarzu maly 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Proszę o nadanie bana dla gracz MʀoKu na cały dzień (1440min) za nie pierwszą obrazę i nie pierwszy ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) 9 minut temu, Mr.White napisał: Proszę o nadanie bana dla gracz MʀoKu na cały dzień (1440min) za nie pierwszą obrazę i nie pierwszy ban. aha ale ja obrazałem jako nick nie wyzywałem na czacie głosowym 9 minut temu, Mr.White napisał: Proszę o nadanie bana dla gracz MʀoKu na cały dzień (1440min) za nie pierwszą obrazę i nie pierwszy ban. a i innym nic tak? Edytowane 13 Lutego 2019 przez ★MʀoKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Mroku mam do Ciebie prośbę Napisz to tak żeby każdy mógł to zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 mroku uciekł z serwera przed banem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 1 minutę temu, Anonim napisał: mroku uciekł z serwera przed banem nie uciekłem po prostu nie chce grac na jb bedziesz mnie zmuszac? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 powiedziałem że zobaczyłem skarge i że już daje bana a ty akurat wtedy wyszłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 2 minuty temu, Anonim napisał: powiedziałem że zobaczyłem skarge i że już daje bana a ty akurat wtedy wyszłeś nie 2 minuty temu, ★MʀoKu™ | cs.money napisał: nie nic takiego nie powiedziałes zapytałes sie tylko czy na serwerze jest mroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 na temat tej skargi było dużo ludzi na serwerze i nie patrzyłem na czat i nie słyszałem wszystkich więc przepraszam koncu za to że nie zareagowałem po prostu mogłem nie usłyszeć a już trochę mnie to wkurzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 5 godzin temu, Anonim napisał: powiedziałem że zobaczyłem skarge i że już daje bana a ty akurat wtedy wyszłeś Przez konsole mu daj bana 2 razy dłuższego. Sm_addban 2880 jego steam id powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Więc tak Anonim powiedział, że nick "Końćiu to c1pa i k9rwa" nie jest obraźliwym nickiem. Zostawiam go rangom wyższym. 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Daje Ci ostatnią szansę. Za następną przyjęta skargę bedzie dengu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi