Legend Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/rexo455/ Link do steam pokrzywdzonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561199063518222/ Sytułacja wyglądała tak jest fd ja siedze na kucaku i na shift w secrecie na labiryncie a kraker jest w gierze i mówi że mnie słyszał na labiryncie jak biegałem a byłem na kucaku z shiftem Dowody:mapa Obama godz 21:42 runda FD na początku mapy 1 Przenoszę do odpowiedniego działu Przez RuteK, 27 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Eeee... Powiem ci tyle. Ja byłem wtedy na dachu od cel i słyszałem kroki na deathrunie, po czym dałem info, że chyba jesteś na dr'ce. Jak już kogoś zgłaszasz, to przynajmniej mów prawdę. Dzisiaj już mnie sprawdzali odnośnie wh, więc zostanie to z góry odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legend Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 na demcebedzie wszystko 1 Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów lub rozbijanie wypowiedzi na wiele postów, mimo że można napisać wszystko w jednym. Przez RuteK, 27 Lipca 2020, edytowane 18 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Przy tej sytuacji co podałeś Cracker powiedział że last jest na dr a nie na labiryncie. Nie było cię na Deathrunnie więc się po prostu pomylił. Przestańcie składać głupie zgłoszenia jeżeli nie macie wystarczających dowodów. +po drugiej rundzie wyszedł Gracz czysty - niewystarczające dowody @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi