Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwołanie

Udostępnij

krzychu12338

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszedłeś z jakimś ziomkiem na serwer. Zaczęliście pajacować. Mówić jaka arena jest do dupy. Koledze twojemu nie zdążyłem dać bana , ty dostałeś za napisanie m.i.n za reklamę na czacie oraz to co wcześniej mówiłeś.

Kilka słów do UBT : Jeżeli graczowi by zależało na odbanowaniu pisał by szybciej ją.

9 minut temu, Piotrek101 napisał:

Przyszedłeś z jakimś ziomkiem na serwer. Zaczęliście pajacować. Mówić jaka arena jest do dupy. Koledze twojemu nie zdążyłem dać bana , ty dostałeś za napisanie m.i.n za reklamę na czacie oraz to co wcześniej mówiłeś.

Kilka słów do UBT : Jeżeli graczowi by zależało na odbanowaniu pisał by szybciej ją.

Jak dobrze pamiętam to był to STRUŚ i to jest chłop który tez długo grał wiec nwm o jakiego ziomka ci chodzi dużo osób znam z jb i oni mnie wiec mogę powiedzieć ze nie jestem jakimś randomem ..

UBT wymień mi do kogo coś takiego pisałem . A jeżeli chodzi o moja osobę to tez mam ważniejsze rzeczy do robienia niż granie tylko przed komputerem i tez posiadam admina wiec tez muszę pilnować swoich obowiązków 

• Haha! 1

Krzychu , ja cię osobiście lubię- bo uważam że jesteś spoko gość -  znam cię odkąd gram na JB arenowym :) Nie mam nic przeciwko odbanowaniu ciebie , ale wychodzę z założenia że trzeba ponosić konsekwencje za swoje zachowanie . 

A perm ban był przesadzonym banem z mojej strony .Więc jak wyżej wspomniałem jak najbardziej na tak za odbanowaniem .

Edytowane przez Piotrek101
Ostatnia linijka.
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności