krzychu12338 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Nick: MOW MI KRZYCHU Nick admina: @ Piotrek101 Długość bana:Perm Data i godzina: 2020-07-14 09:41 Serwer: JB Powód bana: Reklama Mapa: Facebook 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Przyszedłeś z jakimś ziomkiem na serwer. Zaczęliście pajacować. Mówić jaka arena jest do dupy. Koledze twojemu nie zdążyłem dać bana , ty dostałeś za napisanie m.i.n za reklamę na czacie oraz to co wcześniej mówiłeś. Kilka słów do UBT : Jeżeli graczowi by zależało na odbanowaniu pisał by szybciej ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 9 minut temu, Piotrek101 napisał: Przyszedłeś z jakimś ziomkiem na serwer. Zaczęliście pajacować. Mówić jaka arena jest do dupy. Koledze twojemu nie zdążyłem dać bana , ty dostałeś za napisanie m.i.n za reklamę na czacie oraz to co wcześniej mówiłeś. Kilka słów do UBT : Jeżeli graczowi by zależało na odbanowaniu pisał by szybciej ją. Jak dobrze pamiętam to był to STRUŚ i to jest chłop który tez długo grał wiec nwm o jakiego ziomka ci chodzi dużo osób znam z jb i oni mnie wiec mogę powiedzieć ze nie jestem jakimś randomem .. UBT wymień mi do kogo coś takiego pisałem . A jeżeli chodzi o moja osobę to tez mam ważniejsze rzeczy do robienia niż granie tylko przed komputerem i tez posiadam admina wiec tez muszę pilnować swoich obowiązków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Krzychu , ja cię osobiście lubię- bo uważam że jesteś spoko gość - znam cię odkąd gram na JB arenowym Nie mam nic przeciwko odbanowaniu ciebie , ale wychodzę z założenia że trzeba ponosić konsekwencje za swoje zachowanie . A perm ban był przesadzonym banem z mojej strony .Więc jak wyżej wspomniałem jak najbardziej na tak za odbanowaniem . Edytowane 24 Lipca 2020 przez Piotrek101 Ostatnia linijka. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @ Admin JB@ UnBan Team STEAM_1:1:109846296 - odbanujcie Krzycha proszę @krzychu12338- następnym razem będzie blokada komunikacyjna. Sprawa została wyjaśniona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi