Dover Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nick: DoverWiek: Za miesiąc 16.Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Sądzę iż większość graczy zna mnie dość dobrze i będzie łatwo mi utrzymać na serwerze porządek. Admina posiadałem już na JB łącznie z ponad rok i wydaję mi się, że spełniałem się w tej roli bardzo dobrze. Chciałbym pomóc administracji w utrzymaniu porządku na serwerze z powodu, trwających wakacji, co się równa dużą ilością graczy.Doświadczenie w adminowaniu: Przez długi okres admin nie jednego serwera na arenie.Jak długo gram w CS:GO?: Od 2016 roku (2,9kH)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej popołudniu jednakże, na serwerze przebywam od około 10 do 22.Link GT: GTZnajomość SM: 4Link do profilu Steam: SteamMikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 na tak! +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 na tak + doświadczenie +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Na tak doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 +doświadczenie +ogarnia +/-aktywność +sm +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Ogarniasz Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 na tak +opanowany +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpi Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Jestem na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 +ogarnia +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Tylko nie rezygnuj po kilku tygodniach. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi