mondej Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nick: mondej Nick admina: SK4N3R Długość bana: nigdy nie wygasa Data i godzina: 16.07.2020 18:11 Serwer: Forum Powód bana: Celowe łamanie regulaminu Mapa: Only AWP Podanie na Admina Dostałem warna za to że niby specjalnie łamie regulamin forum bo nie spełniam wymagań i pisze podanie na szybkiej rekrutacji Ktoś napisał podanie na admina z wiekiem 14 lat nie dostał warna Ani nic takiego tylko nawet jego podanie zostało przyjęte ravii tam pisał że wymagane jest 16 lat i nie było wzmianki o tym że jak jest mniej niż 5 adminów to te kryteria nie są wymagane więc myślałem że mogę normalnie napisać podanie 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 40 minut temu, mondej napisał: Dostałem warna za to że niby specjalnie łamie regulamin forum bo nie spełniam wymagań §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. (masz 15 lat) §5.4. Jeśli na tym stanowisku jest mniej niż 5 osób, można pominąć powyższe wymagania. (jest 6 adminów) 6. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat (np. Ciągłe składnie podania na to samo stanowisko, pomimo, że zostało odrzucone, bo kandydat nie spełnia wymagań) - W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. (W stosunku do stanowiska administratora ograniczenie obowiązuje na wszystkich serwerach) - (1-2 dni temu napisałeś podanie na admina JB, podanie zostało odrzucone) pisze podanie na szybkiej rekrutacji. Ktoś napisał podanie na admina z wiekiem 14 lat nie dostał warna Ani nic takiego tylko nawet jego podanie zostało przyjęte ravii tam pisał że wymagane jest 16 lat i nie było wzmianki o tym że jak jest mniej niż 5 adminów to te kryteria nie są wymagane więc myślałem że mogę normalnie napisać podanie - nie napisałeś podania w szybkiej rekrutacji, tylko w zwykłej. szybka rekrutacja została wczoraj zamknięta - szybka rekrutacja rządzi się swoimi prawami i rola moderatora ogranicza się do banowania graczy, którzy celowo zaśmiecają temat. (tam decyzje podejmuje major admin serwera) chłopak dostał z ~10 warnów ode mnie i dalej łamie regulamin. są pewne granice, których nie powinno się przekraczać. moim zdaniem powinien dostać ostrzeżenie, które skutkowałoby blokadą na forum bez możliwości wykupienia warna przez okres X miesięcy, w przypadku następnego warna. decyzja oczywiście należy do kierownictwa :v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 11 minut temu, SK4N3R napisał: (W stosunku do stanowiska administratora ograniczenie obowiązuje na wszystkich serwerach) - (1-2 dni temu napisałeś podanie na admina JB, podanie zostało odrzucone) Nie ma tego zapisanego w regulaminie podań 6 ale jest zapisane w regulaminie forum Przez SK4N3R, 16 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi